Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plangere penala impotriva colonelului Cucos, privind protestele din 10 august

Antena3 Antena3,
Plangere penala impotriva colonelului Cucos, privind protestele din 10 august

Deputatul USR Stelian Ion a depus, vineri, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane. Plangerea vizeazascandalul violentelor din 10. continuă pe Antena3

USR depune plangere penala impotriva lui Sebastian Cucos

Deputatul USR Stelian Ion a depus, astazi, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, pe care-l acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca a sustinut ca protestul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat.

PSD a depus plangere penala impotriva Opozitiei: Nu ne convine sa fim luati de prosti

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor le cere procurorilor sa verifice semnaturile prin care Opozitia a solicitat, dupa protestele din august, o sesiune extraordinara pe aceasta tema. Anterior, Opozitia de.

Plangere penala impotriva lui Sebastian Cucos. Ar fi indus in eroare organele judiciare cu tentativa de lovitura de stat

Deputatul USR Stelian Ion a depus, vineri, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, pe care-l acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca a sustinut ca protestul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat. Plangerea este semnata de 28 parlamentari USR.

Plangere penala pe numele lui Sebastian Cocos, dupa ce a catalogat protestul o lovitura de stat

Deputatul USR Stelian Ion a depus, vineri, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, pe care-l acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare pentru ca a sustinut ca protestul din 10.

Carmen Dan, ironica dupa ce Lazar a cerut de 3 ori declasificarea documentelor privind protestul din 10 august: Procurorul General tot cere. Nu e nicio problema, poate sa ceara (VIDEO)

Carmen Dan a replicat ironic dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat pentru a treia oara desecretizarea documentelor relevante pentru ancheta privind violentele din 10 august. Ministrul.

Mihai Chirica, secretar de stat in MAI, audiat de procurori in dosarul privind protestul din 10 august

Secretarul de stat in MAI, Dan Mihai Chirica, pus sub acuzare de procurori in dosarul privind protestul din 10 august, a ajuns, miercuri dimineata la Parchetul General. Chirica este acuzat ca a sustinut.

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. Prima reactie din PSD

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare,.

Audiere in dosarul privind protestul din 10 august: Secretar de stat in Ministerul de Interne, chemat sa dea declaratii in calitate de suspect

Dan Mihai Chirica, secretar de stat in Ministerul de Interne, s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. Chirica are.

Parchetul General cere a treia oara declasificarea documentelor privind protestul din 10 august si invoca o decizie CCR: Orice informatie ce poate fi utila aflarii ADEVARULUI trebuie folosita in proces

Parchetul General cere, pentru a treia oara, declasificarea unor documente care sunt relevante pentru ancheta deschisa dupa violentele de la protestul din 10 august. PG a emis un comunicat dupa ce mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )