Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avertismentul MAE pentru romanii care merg in Bulgaria

Antena3 Antena3,
Avertismentul MAE pentru romanii care merg in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca Autoritatea locala pentru Siguranta Alimentara a luat masuri in scopul. continuă pe Antena3

Avertismentul MAE pentru romanii care pleaca in Grecia

Vreme extrema in nordul Greciei. Dupa ce canicula a produs numeroase incendii de vegetatii devastatoare in aceasta vara, acum elenii se confrunta cu o alta problema naucitoare: inundatiile. Cea mai.

Schimbari majore pentru romanii care locuiesc la bloc

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca amplasarea camerelor de supraveghere la bloc, conditiile de functionare a sistemului si spatiile in care se.

Pericol nestiut pentru cei care se culca seara foarte tarziu. Sigur nu stiai asta!

Persoanele care merg tarziu la culcare si care se trezesc cu dificultate dimineata au un risc de mortalitate mai ridicat decat cele care se culca devreme si se trezesc cu noaptea-n cap, informeaza.

Pericol nestiut pentru cei care se culca seara foarte tarziu - studiu

Persoanele care merg tarziu la culcare si care se trezesc cu dificultate dimineata au un risc de mortalitate mai ridicat decat cele care se culca devreme si se trezesc cu noaptea-n cap, informeaza.

Arafat: Au fost deschise dosare penale pentru persoanele care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina

Au fost deschise dosare penale pentru cei care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Raed Arafat,.

AVERTISMENTUL MAE: Romanii NU pot intra in Bulgaria cu carne de porc

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca Autoritatea locala pentru Siguranta Alimentaraa luat masuriin.

Avertismentul ANAF pentru toti romanii. Atentie mare daca primiti acest mesaj pe telefon

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) nu transmite SMS-uri contribuabililor pentru a-i informa cu privire la situatia fiscala personala, atentioneaza vineri institutia. Precizarea survine.

Fond de 10 milioane de dolari pentru femei care investesc n startupuri

Un nou fond de 10 milioane de dolari, denumit Cleo, urmeaza sa fie strans in SUA pentru a fi incredintat unor investitori-femei, care sa caute startupuri promitatoare si sa le ofere bani pentru dezvoltare, scrie publicatia americana de antreprenoriat Axios.

Anuntul facut de Papa Francisc pentru catolicii care divorteaza

Papa Francisc a condamnat miercuri divortul, care, potrivit lui, a devenit o moda, cand ideal ar fi ca familiile sa ramana unite. Este o moda, in reviste se poate citi ca cineva a.

Un roman din diaspora, mesaj dur pentru cei care muncesc in strainatate: De ce iti jecmanesti conationalii disperati?

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante, a publicat pe Facebook o noua postare. De aceasta data nu este vorba despre un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )