Libnet.ro
UNICEF

08:15

Pericol nestiut pentru cei care se culca seara foarte tarziu - studiu

Antena3 Antena3,
Pericol nestiut pentru cei care se culca seara foarte tarziu - studiu

Persoanele care merg tarziu la culcare si care se trezesc cu dificultate dimineata au un risc de mortalitate mai ridicat decat cele care se culca devreme si se trezesc cu noaptea-n cap, informeaza. continuă pe Antena3

Pericol nestiut pentru cei care se culca seara foarte tarziu. Sigur nu stiai asta!

Persoanele care merg tarziu la culcare si care se trezesc cu dificultate dimineata au un risc de mortalitate mai ridicat decat cele care se culca devreme si se trezesc cu noaptea-n cap, informeaza.

Un roman din diaspora, mesaj dur pentru cei care muncesc in strainatate: De ce iti jecmanesti conationalii disperati?

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante, a publicat pe Facebook o noua postare. De aceasta data nu este vorba despre un.

Toti soferii romani sunt in pericol: Pedepse URIASE pentru toti cei care fac asta, prevazute de noul cod rutier!

Noul Cod Penal prevede pedepse mai aspre pentru cei care pun in circulatie autovehicule neinmatriculate, conduc fara permis ori sub influenta alcoolului. Astfel, punerea in circulatie sau conducerea pe.

Arafat: Au fost deschise dosare penale pentru persoanele care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina

Au fost deschise dosare penale pentru cei care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Raed Arafat,.

Se poate consuma carnea unui porc infestat cu PESTA PORCINA? Ce PERICOL MAJOR reprezinta epidemia care a cuprins toata Romania

Pesta porcina s-a raspandit cu repeziciune in Romania. Multi dintre gospodari prefera sa sacrifice decat sa piarda animalele in cazul in care un focar de pesta porcina africana este confirmat in aprop.

Viorica Dancila i critica pe cei care i numara virgulele sau greselile de exprimare: Da, poate ca am gresit, e o presiune imensa, o oboseala imensa

Premierul Viorica Dancila a pus vineri greselile gramaticale pe care le-a facut pe seama presiunii si a oboselii imense ale functiei, precizand insa ca nu va gresi niciodata in deciziile pe care le va lua pentru Romania si pentru romani.

Porcii din estul judetului Galati, pusi sub arest la domiciliu: Cei care nesocotesc deciziile autoritatilor, amenintati cu pana la 2 ani de inchisoare

Autoritatile iau masuri dure in incercarea de a stopa eforturile taranilor care se opun sa isi lase porcii sa fie sacrificati de veterinari pentru a preveni epidemia de pesta porcina si aleg fie sa ii ta.

Avertismentul MAE pentru romanii care merg in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca Autoritatea locala pentru Siguranta Alimentara a luat masuri in scopul.

Fond de 10 milioane de dolari pentru femei care investesc n startupuri

Un nou fond de 10 milioane de dolari, denumit Cleo, urmeaza sa fie strans in SUA pentru a fi incredintat unor investitori-femei, care sa caute startupuri promitatoare si sa le ofere bani pentru dezvoltare, scrie publicatia americana de antreprenoriat Axios.

Anuntul facut de Papa Francisc pentru catolicii care divorteaza

Papa Francisc a condamnat miercuri divortul, care, potrivit lui, a devenit o moda, cand ideal ar fi ca familiile sa ramana unite. Este o moda, in reviste se poate citi ca cineva a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )