Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Florin Roman, despre motiunea de cenzura: A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

Adevărul Adevărul,
VIDEO Florin Roman, despre motiunea de cenzura: A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

PSD a depus joi o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban dupa ce Executivul si-a angajat raspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi. Deputautul PNL Florin Romana criticat textul motiunii, spunand ca a fost scrisa pe genunchi si ca este neserioasa. A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD, a adaugat acesta. continuă pe Adevărul

Florin Roman, despre alegerea presedintilor de CJ: Sistemul de vot direct este cel care a insemnat nasterea generatiei de baroni puternici

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, afirma ca, in ceea ce priveste alegerea presedintilor de consilii judetene, sistemul de vot direct a insemnat nasterea generatei de baroni puternici. Acest sistem . ) este cel care l-a nascut pe Mischie, l-a nascut pe Arsene, acest sistem a insemnat nasterea generatiei de baron puternici, considera Roman.

Ciolacu despre motiunea de cenzura: Sunt optimist ca va trece. in jur de cinci-sase voturi ne lipsesc in acest moment

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca sunt parlamentari care vor sa se afilieze grupului PSD, in conditiile in care in prezent lipsesc cinci-sase voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca. Sunt optimist ca aceasta motiune de cenzura va trece, afirma Ciolacu.

Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Ne lipsesc 5-6 voturi. Minoritatile nu voteaza de frica Sunt parlamentari care vor sa se afilieze PSD

Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca pentru a trece motiunea de cenzura anuntata de PSD mai sunt necesare cinci-sase voturi. Seful PSD a precizat ca PMP, ALDE si minoritatile nu vor vota motiunea, deoarece le este teama de anticipate.

Orban, despre initiatorii motiunii de cenzura: Oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare Florin Roman: Motiunea a fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

Initiatorii motiunii de cenzura - PSD si UDMR - sunt oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare prin modul in care au guvernat in ultimii trei ani, a declarat joi premierul Ludovic Orban, care sustine ca este pregatit pentru orice situatie.

Florin Roman: Motiunea impotriva PNL e scrisa pe genunchi de Vasile, portarul de la sediul PSD

Motiunea depusa de PSD impotriva Guvernului Orban este un simulacru, scrisa de Vasile, portarul de la sediul partidului, a declarat liderul deputatilor PNL, Florin Roman.

Orban, despre motiunea de cenzura: Ma indoiesc ca vor vota toti PSD-istii. Intram in procedura de alegeri anticipate si isi termina mandatul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orbana declarat, marti, inaintea sedintei Camerei Deputatilor pentru abrogarea pensiilor speciale, ca motiunea de cenzura cu care ameninta PSD Guvernul nu va trece. Eu.

UDMR, despre motiunea de cenzura: Orice parlamentar este obligat sa voteze motiunea de cenzura. Nu vor fi alegeri in doua tururi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi ca orice parlamentar care nu este de acord cu forma sau fondul angajarii raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin este obligat sa voteze motiunea de cenzura si ca Parlamentul are obligativitatea morala si politica sa opreasca guvernul.

ORBAN, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Ma indoiesc ca toti parlamentarii PSD vor vota

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va fi votata, nici macar toti parlamentarii PSD nefiind sigur ca vor participa la sedinta.

VALERIU STERIU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Este nevoie matematic de inca cinci voturi si cu siguranta se pot identifica aceste cinci voturi

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, sustine ca mai sunt necesare doar cinci voturi pentru motiunea de cenzura, formatiunea demarand negocieri cu alte grupuri parlamentare si senatori sau deputati neafiliati.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: O astept cu indiferenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca asteapta cu indiferenta motiunea de cenzura pe care PSD urmeaza sa o depuna, apreciind ca nu crede ca acest demers are sanse de succes.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )