Libnet.ro
UNICEF

17:00

Planul PNL pentru ca parlamentari din PSD si Pro Romania sa asigure cvorum la investirea noului Guvern

Antena3 Antena3,
Planul PNL pentru ca parlamentari din PSD si Pro Romania sa asigure cvorum la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sunt in discutii individuale cu 25 de parlamentari independenti si de la PSD, iar pentru ca Victor Ponta a anuntat ca nu sprijina investirea. continuă pe Antena3

SURSE Ce ministere i-a cerut Ponta lui Orban pentru a sustine Guvernul. Liderul Pro Romania se victimizeaza dupa esec. Puteti sa-mi faceti dosar penal

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a criticat dur modul cum e format Guvernul Orban si sustinerea pe care se bazeaza PNL, acuzandu-i pe liberali chiar de o intelegere cu PSD. Ceea ce nu spune Ponta e ca a incercat sa-l convinga pe Ludovic Orban sa-i dea doua ministere Internele si Munca) in noul Guvern si el sa decida cine sa fie noul comisar european, sustin surse politice pentru Adevarul.

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL. Orban: Cine nu voteaza este cu PSD si cu Dancila

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta.

Ponta: Pro Romania nu va vota pentru investirea Guvernului PNL

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor P.

De ce nu s-au inteles Orban si Ponta. Ce ministere i-a cerut presedintele Pro Romania liderului PNL

Victor Ponta a criticat intr-un mod foarte dur modul in care e format Guvernul Orban, dar si sustinerea pe care se bazeaza PNL, aducand chiar anumite acuzatii si unor membri liberali. Totodata, declaratiile au fost facute in aceasta joi, de catre liderul Pro Romania, care spune ca nu doreste sa sustina noul guvern. De ce .

Detalii explozive de la negocierile lui Orban cu Pro Romania. Victor Ponta: Sunt dezamagit ca PNL se comporta exact ca Dancila - SURSE

Noi detalii explozive ies la iveala dupa negocierile lui Orban cu Pro Romania. Surse PNL sustin ca Victor Ponta ar fi cerut doua ministere la negocierile de miercuri, asta dupa ce saptamana trecuta solicita ca.

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota Guvernul Orban! Calculele care ii dau batai de cap sefului PNL

Este ziua decisivapentru guvernul Orban. in ultima zi de negocieri, premierul desemnat discutacu Victor Ponta. Faravoturile Pro Romania, viitorul guvern nu ar avea suficiente voturi pentru a fi va.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu sustine Guvernul Orban: Suntem singurul partid care in acest moment mai apara interesele oamenilor

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. Nu era nicio surpriza faptul ca noi, cei de la Pro Romania, nu vom vota pentru investirea Guvernului.

Tensiuni in alianta ALDE - Pro Romania. Vosganian il ataca pe Ponta: O sustine pe Viorica Dancila si se intoarce in PSD?

Purtatorul de cuvant al ALDE Varujan Vosganian l-a criticat miercuri pe liderul Pro Romania Victor Ponta pentru decizia acestuia de a nu sprijini formarea guvernului Orban si il intreaba ironic daca se va intoarce in PSD. Se pare ca nu mai avem aceiasi adversari politici, a adaugat Vosganian.

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a.

VICTOR PONTA: Este o singura alianta intre Pro Romania si ALDE - candidatul Mircea Diaconu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca decizia ALDE de a vota Guvernul PNL nu va afecta alianta dintre acest partid cu formatiunea pe care o conduce, mentionand ca singura alianta este de sustinere a candidatului la prezidentiale Mircea Diaconu si este foarte bine daca ALDE poate sa face acest lucru in continuare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )