Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ce planuri ale Florin Citu pentru luna martie

Antena3 Antena3,
Ce planuri ale Florin Citu pentru luna martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna martie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde de lei, din care 400 milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4 miliarde de lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 600 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Desemnarea lui Florin Citu pentru functia de premier, conforma cu vointa PNL

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru este conforma cu vointa PNL, a afirmat premierul interimar si lider al liberalilor Ludovic Orban, miercuri seara, intr-o declaratie de presa sustinuta alaturi de premierul desemnat, la Palatul Victoria.

ANM anunta verdictul pentru luna martie. Cum va fi, de fapt, vremea si ce schimbari meteorologice majore se anunta

ANM a facutul anuntul pentru luna martie, estimand vremea pe patru saptamani prin ECMWF Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. De asemenea, fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs. Iata cum va fi vremea si ce schimbari meteorologice sunt anuntate. ANM anunta verdictul pentru .

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

Numire surpriza la Ministerul de Finante. Pe cine a ales Florin Citu sa se ocupe de banii romanilor

Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu pentru functia de premier, la numai cateva minute dupa anuntul facut, miercuri seara, la Cotroceni. Numire surpriza la Ministerul de Finante Vom depune astazi in Parlament lista Cabinetului .

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

Gabriela Firea, banc dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Gabriela Fireaa ironizat decizia presedintelui de a-l desemna pe Florin Citu pentru postul de premier, printr-un banc postat pe Facebook.

Eugen Teodorovici, dupa ce Florin Citu a fost desemnat premier: O decizie batjocoritoare, o insulta la adresa romanilor

O decizie batjocoritoare, o insulta, cea mai mare teapa data romanilor de la Traian Basescu incoace - sunt cuvintele folosite de fostul ministru PSD-ist al Finantelor Eugen Teodorovici dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe Florin Citu pentru formarea noului Guvern.

Kelemen Hunor (UDMR), dupa desemnarea lui Citu pentru postul de premier: Asteptam lista de ministri, programul de guvernare si vom lua o decizie la momentul respectiv

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a catalogat drept interesanta desemnarea lui Florin Citu pentru postul de premier, dar a subliniat ca parlamentarii Uniunii vor lua o decizie cu privire la votul de investitura ab.

Florin Citu: Lucian Heius, propus pentru Ministerul Finantelor. Astazi depunem lista Guvernului la Parlament

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat, vineri, ca deputatul PNL Lucian Heius este propunerea PNL pentru Ministerul Finantelor, lista cu membrii Cabinetului si programul de guvernare urmand sa fie astazi depusa la Parlament.

Lucian Ovidiu Heius ar putea fi propunerea lui Florin Citu la Ministerul Finantelor

Deputatul PNL Lucian Ovidiu Heius ar putea fi propunerea liberalilor pentru functia de ministru de Finante, dupa desemnarea lui Florin Citu in fruntea Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )