Libnet.ro
UNICEF

19:00

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Pentru prima oara in istorie, Romania s-a imprumutat la dobanzi NEGATIVE (VIDEO)

Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca, in premiera,Romania s-a imprumutat la dobanzi.

Ludovic Orban: Desemnarea lui Florin Citu pentru functia de premier, conforma cu vointa PNL

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru este conforma cu vointa PNL, a afirmat premierul interimar si lider al liberalilor Ludovic Orban, miercuri seara, intr-o declaratie de presa sustinuta alaturi de premierul desemnat, la Palatul Victoria.

Numarul infectiilor noi raportate intr-o zi din afara Chinei le-a depasit pentru prima data pe cele din China

Pentru prima data de la debutul crizei s-au inregistrat mai multe cazuri de noi infectii cu coronavirus raportate intr-o zi in afara Chinei, transmite Spiegelonline. Daca in China s-au inregistrat 411.

Quentin Tarantino a devenit tata pentru prima data, la varsta de 56 de ani

Regizorul Quentin Tarantino a devenit pentru prima data tata, la varsta de 56 de ani, dupa ce sotia sa, cantareata si modelul Daniella Pick, cu 20 de ani mai tanara decat cineastul, a nascut un baietel, scrie Agerpres, citand site-ul TMZ.

Eugen Teodorovici, acuzatii la adresa lui Florin Citu: Pentru prima data in 12 ani, avem deficit bugetar din prima luna a anului!

Seria de acuzatii pe care si le fac reciproc Eugen Teodorovici si Florin Citu continua. Fostul ministru al Finantelor din partea PSD il acuza pe Citu de fake news si deficit bugetar.

Quentin Tarantino a devenit tata pentru prima data, la 56 de ani

Regizorul Quentin Tarantino a devenit tata pentru prima data, la varsta de 56 de ani. Sotia sa, Daniella Pick, a nascut un baietel, informeaza TMZ. Copilul s-ar fi nascut la un spital din Tel Aviv,.

Prima data in istorie. Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat, la inceputul sedintei de Guvern, ca, p.

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica.

Eugen Teodorovici, dupa ce Florin Citu a fost desemnat premier: O decizie batjocoritoare, o insulta la adresa romanilor

O decizie batjocoritoare, o insulta, cea mai mare teapa data romanilor de la Traian Basescu incoace - sunt cuvintele folosite de fostul ministru PSD-ist al Finantelor Eugen Teodorovici dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe Florin Citu pentru formarea noului Guvern.

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )