Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce planuri are Lionel Messi dupa retragerea din fotbal

România Liberă România Liberă,
Ce planuri are Lionel Messi dupa retragerea din fotbal

Superstarul argentinian Lionel Messi a dezvaluit ca nu intentioneaza sa devina antrenor dupa incheie. continuă pe România Liberă

Ce face Simona Halep dupa retragerea din tenis. Vestea surpriza, fanii nu se asteptau la asa ceva

Simona Halep isi face planuri pentru viitor. Sportiva a anuntat ce va face dupa retragerea din tenis. Nu am rabdare nici cu mine. Simona Halep a anuntat ce va face dupa ce se va retrage din tenis. Sportul va ramane in viata ei Simona Halep a crescut intr-un an cat altii in zece. Astazi, numele .

Lionel Messi si marele neajuns al unei vieti in care are aproape tot ce-si poate dori

A avut ani la randul lumea la picioarele sale si recunoaste ca are tot ce-si poate dori un om de la viata. Cu toate acestea, Lionel Messi spune pentru presa spaniola si care este lucrul care ii lipseste cu adevarat.

Lionel Messi face lumina in cazul viitorului fotbalistic: Ce spune despre Barcelona, Guardiola, viata personala si supararea pe clubul catalan

Lionel Messi, care a intentionat sa plece in aceasta vara de la FC Barcelona unde si-a petrecut ultimii 20 de ani), a afirmat, intr-un interviu de peste o ora acordat postului spaniol de televiziune La Sexta, ca inca nu a transat lucrurile in privinta viitorului carierei sale, dar ar dori sa evolueze in campionatul din SUA. Starul argentinian a vorbit si despre relatia cu formatia catalana, dar si despre viata sa personala.

Motivul pentru care Lionel Messi va absenta de la ultimul meci al Barcelonei din 2020

Barcelona va disputa marti, 29 decembrie, ultimul meci oficial din 2020, catalanii urmand sa dea piept cu Eibar pe Camp Nou. Lionel Messi va fi marea absenta a formatiei blau-grana la ultima reprezentatie din acest an.

Ce a facut Andreea Balan chiar in aceste momente. Vedeta are toate motivele sa rada din nou

Andreea Balan a scapat de ghinion. Dupa ce s-a despartit de George Burcea, apoi a infruntat unele probleme de sanatate, de sarbatori, norocul pare ca i-a suras. Cantareata a petrecut Craciunul in sanul familiei noului partener, Tiberiu Argint. Fetitele sale s-au jucat cu sora barbatului, prezenta, de asemenea, cunoscuta publicului. Tiberiu Argint a introdus-o in .

Emmanuel Macron, la Fortul Bregancon, dupa iesirea din carantina

Presedintele francez Emmanuel Macron este alaturi de sotia sa Brigitte la Fort de Bregancon, locul oficial de vacanta al sefului statului din sudul Frantei, dupa o infectare cu noul coronavirus, a declarat sambata Palatul Elysee, relateaza AFP.

Craciun la Notre-Dame: Primul concert dupa incendiul din primavara anului trecut VIDEO

Celebrul cantec de Craciun Jingle Bells a putut fi auzit in catedrala Notre-Dame din Paris pentru prima oara de la incendiul din aprilie 2019 care a mistuit mare parte din una dintre cele mai cunoscute biserici ale Europei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )