Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce planuri are Viorica Dancila pentru cei care protesteaza in strada

Antena3 Antena3,
Ce planuri are Viorica Dancila pentru cei care protesteaza in strada

Premierul desemnat Viorica Dancila a declarat marti, referindu-se la recentele manifestatii de strada, ca democratia presupune dreptul de a protesta, mentionand ca motivele oamenilor trebuie. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

MASURI DURE pentru cei care refuza sa se prezinte la comisia parlamentara pentru alegerile din 2009: Risca iNCHISOAREA sau AMENDA PENALA

Cei care refuza sa se prezinte la audierile din comisia parlamentara pentru alegerile din 2009 risca sa fie sanctionati. Anuntul a fost facut luni de presedinta comisiei, deputatul Oana Florea, informeaza.

inchisoare pentru cei care refuza audierea in comisii. Cine ar putea intra la puscarie

Refuzul persoanelor citate de a se prezenta la o comisie de ancheta parlamentara va fi pedepsit cu i.

Kovesi, amenintata cu puscaria. Sanctiuni dure, pentru cei care nu vin in comisiile de ancheta privind alegerile din 2009

Refuzul unei persoane de a se prezenta la audieri intr-o comisie parlamentara de ancheta constituie infractiune, se pedepseste cu inchisoare sau cu amenda penala si cu pedeapsa complementara de.

Klaus Iohannis: Majoritatea parlamentara a recomandat-o pe Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca a acceptat-o pe Viorica Dancila pentru functia de prim-ministru deoarece majoritatea parlamentara a recomandat-o, potrivit Agerpres .

Viorica Dancila anunta masuri de oprire a protestelor. Ce vrea sa faca premierul desemnat

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat marti ca se va apleca asupra doleantelor celor care protesteaza pentru a vedea ce ii nemultumeste si a putea lua masuri astfel incat sa nu mai fi.

Ce functie are acumbarbatul care a agresat-o pe strada pe Viorica Dancila

Viorica Dancila, noul premier desemnat al Romaniei, a fost agresata pe strada de un rival politic, in urma cu cativa ani. Acum, agresorul si victima sunt colegi de partid. in 2009,.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

Subiectele zilei:Guvernul Viorica Dancila a primit un vot de neincredere din partea strazii;Durerea unui dialog cu un copil de 10 ani: -Ce inseamna ca traim in Romania? - Inseamna ca nu putem face nimic; Cum au rescris comunistii participarea Romaniei la

Revenirea in civilizatie. Corespondenta de la Bucuresti. Ce au insemnat mega-protestele de sambata seara, calificate de unii tineri drept -Revolutia generatiei noastre? Un pas mic pentru omenire, dar un salt urias pentru romani. Sistemul energetic mondial nu va mai fi asa cum il stim. Ce ar trebui sa faca Romania?Cine controleaza resursele energetice ale planetei? In principiu, cei care au o strategie pentru asta. In ce situatie este Romania din acest punct de vedere?.

VIDEO Maria Grapini spune ca baga ambele maini in foc pentru Viorica Dancila: Este foarte, foarte corecta. Va executa ce spune partidul

O fire care reuseste sa creeze o comunicare, o ambianta buna, sa linisteasca apele, asa o caracterizeaza Maria Grapini pe fosta sa colega din Parlamentul European, Viorica Dancila, despre care spune ca a fost principala ei partenera in actiuni de promovare a Romaniei la Bruxelles.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )