Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cu ce planuri merge la Cotroceni ministrul Educatiei. Sorin Cimpeanu va discuta cu presedintele pe tema redeschiderii scolilor

Adevărul Adevărul,
Cu ce planuri merge la Cotroceni ministrul Educatiei. Sorin Cimpeanu va discuta cu presedintele pe tema redeschiderii scolilor

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat, joi, ca la intalnirea de la Palatul Cotroceni vor fi puse impreuna realitatile din educatie si realitatile din sanatate, precizand ca este extrem de importanta deschiderea scolilor in semestrul al doilea. continuă pe Adevărul

Aproape jumatate din angajatii din invatamantul preuniversitar doresc sa se vaccineze - ministrul Educatiei

Aproape 50% din personalul din invatamantul preuniversitar doreste sa se vaccineze impotriva coronavirusului, a declarat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu miercuri seara, la Antena 3. in mediul universitar, procentul este de circa 60%.

MINISTRUL EDUCATIEI: Anul scolar se va incheia, examenele scolare se tin

Acest an scolar se va incheia, iar examenele scolare se vor tine la datele planificate, cu prezenta fizica, a declarat la Digi24 ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cu cateva ore inainte de discutia de la Cotroceni pe tema eventualei redeschideri a scolilor.

Ministrul Educatiei: in multe scoli, 2 din 3 angajati doresc sa se vaccineze impotriva coronavirusului

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat marti pentru Libertatea ca datele partiale arata ca sunt multe scoli unde circa 66% dintre angajati doresc sa se vaccineze impotriva coronavirusului, insa exista si scoli unde intentia este mai scazuta. El precizeaza ca rezultatul sondajului facut in randul profesorilor nu conditioneaza decizia de deschidere a scolilor din data de 8 februarie.

Profesorii care fac ore remediale ar urma sa primeasca 200 de lei pe luna, pentru fiecare elev. Ce spune Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca profesorii care vor face ore remediale, pentru recuperarea materiei, vor primi o suma de 200 de lei pentru fiecare elev care participa, pe luna. Mai mult decat.

Cimpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din scoli si licee vor sa se vaccineze

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri, in exclusivitate la Antena 3, ca aproape 50% dintre profesorii din invatamantul preuniversitar au declarat pana acum ca vor sa se vaccineze. Ministrul a subliniat ca vaccinarea este una dintre masurile importante de care ar depinde redeschiderea scolilor la data de 8 februarie.

Ministrul Cimpeanu, anunt de ultima ora despre deschiderea scolilor. Scenariile luate in calcul

Perspectiva reluarii cursurilor scolare in format prezential a fost discutata, luni, de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Sorin Cimpeanu: Nu am niciun motiv sa nu iau in considerare opiniile specialistilor Aprecierea a fost ca acest risc este gestionabil

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat, joi seara, la TVR,ca nu are niciun motiv sa nu tina cont de opiniile specialistilor in privinta focarelor care ar putea sa apara in.

Profesorii care fac ore remediale vor primi 200 de lei pe luna per elev

Cadrele didactice care vor face ore remediale ar urma sa primeasca 200 de lei pe luna per elev, a precizat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu la Libertatea, desi duminica acesta spunea ca aceasta suma ar putea ajunge la 500 de lei pe luna per elev.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona .

Ministrul Educatiei, lovitura dura pentru elevi si profesori. Cum se va recupera materia pierduta pana acum

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit in cursul serii de duminica cu un anunt total neasteptat. Acesta a transmis modalitatea prin care elevii ar putea recupera orele de studiu pierdute pana acum din cauza pandemiei. Anuntul facut nu este pe placul elevilor Nimeni nu contesta faptul ca pandemia de Covid-19 a afectat destul de tare .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )