Libnet.ro
UNICEF

15:15

Planurile lui Donald Trump pentru ultimele zile de mandat. Care este programul presedintelui american

B1 B1,
Planurile lui Donald Trump pentru ultimele zile de mandat. Care este programul presedintelui american

Presedintele american Donald Trump isi face planuri pentru ultimele zile de mandat, fiind increzator ca nu va fi suspendat. Seful statului este increzator ca vicepresedintele Pence si membrii Cabinetului. continuă pe B1

Aleksei Navalnii critica Twitter dupa ce a blocat contul lui Donald Trump: Primesc de ani de zile amenintari cu moartea, insa nimeni nu a fost blocat

Principalul opozant rus, Aleksei Navalnii, a criticat Twitter pentru decizia de a suspenda permanent contul presedintelui american in exercitiu, Donald Trump. Aleksei Navalnii considera ca in acest caz este vorba despre cenzura, dar si despre o decizie care a fost luata ca urmare a simpatiilor politice a celor de la Twitter.

INFOGRAFIE Scenarii care se profileaza pentru ultimele zile ale lui Donald Trump la Casa Alba

Cu zece zile inainte de plecarea de la Casa Alba, Donald Trump este sub focul criticilor pentru violentele produse miercurea trecuta la Capitoliu. Desi este din ce in ce mai izolat, miliardarul newyorkez intentioneaza sa-si duca mandatul pana la capat. Ba mai mult, ar intentiona sa profite de aceasta perioada pentru a-si reinsufleti trupele in perspectiva unei noi candidaturi la presedintie, la alegerile din 2023.

Bloomberg, despre planurile lui Trump in ultimele zile ale mandatului: O ultima tentativa de reabilitare a mostenirii politice

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, intentioneaza sa mentina atitudinea de sfidare in ultimele zile ale mandatului si pregateste noi gratieri.

Donald Trump, decizie unica in SUA. Ce au aflat jurnalistii americani chiar acum: este fara precedent in istorie

Potrivit The New York Times, presedintele in functie al Statelor, Donald Trump, le-a sugerat consilierilor ca vrea sa se gratieze in ultimele zile ale mandatului, acest lucru ar marca in istoria SUA, o utilizare extraordinara si netestata a prerogativelor prezidentiale. Donald Trump, decizie unica in SUA in diverse discutii de dupa scrutinul prezidential din 3 .

Noul dans pe capete de serpi al lui Donald Trump in Orientul Mijlociu

Asa cum puteam anticipa, chiar si ultimele zile ale administratiei Trump se dovedesc a fi o parte dintr-o secventa in lant care genereaza un nou cadru problematic prin revendicarea unei decizii contestate de majoritatea analistilor de politica externa: inscrierea rebelilor Houthi pe lista gruparilor teroriste.

Sondaj: 56 la suta dintre americani vor ca Donald Trump sa plece anticipat de la putere

Donald Trump pare tot mai izolat in urma incidentelor sangeroase de la Capitoliu, iar potrivit unui sondaj Ipsos realizat pentru postul ABC News si-a pus alegatorii in cap - 56% dintre americani considera ca presedintele republican in exercitiu este necesar sa fie demis din functie, cu doar cateva zile inainte de a preda puterea.

Twitter suspenda permanent contul lui Donald Trump

Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump, invocand riscurile incitarii la violenta din partea presedintelui american in exercitiu, la doua zile dupa violentele declansate de sustinatorii sai care au luat cu asalt cladirea Capitoliului timp de mai multe ore, informeaza AFP.

Joe Biden, despre absenta lui Donald Trump la investirea sa in functie: E un lucru bun ca nu vine. Este o rusine pentru aceasta tara

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat la declaratia lui Donald Trump, aceea ca nu va participa la ceremonia de investire, spunand ca este una dintre putinele decizii luate de Trump cu care este de.

Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Acesta este milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat. Despre ce personaj este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un roman din America a facut declaratii incendiare. A finantat campania electorala a lui Donald Trump Un milionar roman i-a dat bani lui .

Donald Trump, practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot

Donald Trump este acuzat de practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot. Ce s-a intamplat atunci, cititi in articolul de mai jos. Ce facea Donald Trump in timul asaltului de la Capitoliu. Fostul presedinte al SUA este acuzat ca a actionat in stil .

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2388 seconds )