Libnet.ro
UNICEF

13:00

Platforma pentru vaccinarea contra Covid-19 nu a functionat luni dimineata Problemele au fost rezolvate, dar STS anunta ca mai pot aparea intreruperi de scurta durata in accesarea platformei - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Platforma pentru vaccinarea contra Covid-19 nu a functionat luni dimineata Problemele au fost rezolvate, dar STS anunta ca mai pot aparea intreruperi de scurta durata in accesarea platformei - UPDATE

Platforma nationala de programare pentru vaccinarea impotriva Covid-19 a avut probleme de functionare, luni dimineata, nefiind accesibila pagina de autentificare. 10 STS: Mai pot aparea intreruperi de scurta durata in accesarea platformei09. 49 STS: in urma analizei tehnice s-a constatat ca aplicatia Registrul Electronic National pentru Vaccinari furnizeaza date cu intermitente catre aplicatia de programare la vaccinare. Specialistii STS colaboreaza cu echipa tehnica ce gestioneaza RENV pentru remedierea situatiei. continuă pe Hotnews

PLATFORMA PENTRU VACCINARE CONTRA COVID-19 NU FUNCTIONEAZA: Nici persoanele fizice, nici medicii nu se pot loga pentru programari

Platforma nationala de programare pentru vaccinarea impotriva Covid-19 are probleme de functionare in aceasta dimineata nefiind accesibila pagina de autentificare.

Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

Debut haotic al etapei a doua din campania de vaccinare anti-COVID-19. Dupa ce platforma online de programare nu a functionat, vineri, chiar la debutul celei de-a doua etape, luni dimineata au aparut noi probleme.

Platforma pentru programare la vaccinarea anti-COVID-19 a fost picata timp de doua ore. Numarul de telefon, indisponibil

Platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19 s-a blocat imediat dupa ora 15:00, in cursul zilei de 15 ianuarie 2021,cand s-a dat oficial startul la cea de-a doua etapa a campaniei. UPDATE 18:15 - STS ofera.

CITU: Se lucreaza non stop la platforma pentru vaccinare

Premierul Florin Citu a declarat ca specialistii lucreaza la platforma pentru inscriere la vaccinare si vestea buna este ca romanii vor sa se vaccineze.

Platforma pentru programarea la vaccinare, indisponibila din nou

Platforma Serviciului de Telecomunicatii Speciale pentru programarea la vaccinarea anti-COVID este indisponibila luni dimineata. STS precizeaza ca lucreaza la remedierea problemelor.

Solutia pentru bolnavii cronici care s-au tratat exclusiv la privat. Medicii de familie ii pot inscrie in platforma de vaccinarea anti-COVID, in baza documentelor care atesta afectiunea (VIDEO)

Bolnavii cronici care nu au fost tratati in sistemul public de sanatate din Romania, intampina probleme la programarea pentru vaccinarea anti-COVID. Acestia nu sunt vazut de sistem, nefiind prezenti in.

Peste 300.000 de programari efectuate in ultimele 24 de ore pe platforma pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 anunta ca pentru etapa a II-a de vaccinare s-au programat 305. 562 de persoane. in Bucuresti au fost programate 62. 182 locuri la vaccinare, iar gradul de ocupare a atins procentul de 100%.

STS: Platforma pentru programarea la vaccinare este in procedura de actualizare pentru etapa a II-a

Platforma nationala pentru programare la vaccinare impotriva COVID-19 nu s-a blocat din cauza numarului de accesari multiple, fiind in procedura de actualizare.

Ce spune Valeriu Gheorghita dupa ce platforma pentru programare la vaccinare a picat

Coordonatorul campaniei de vaccinaredin Romania, Valeriu Gheorghita, a precizat pentru Libertatea,ca explicatia oferita de STS referitor la blocarea platformei de vaccinare de la ora15:00 a fost ca se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2377 seconds )