Libnet.ro
UNICEF

05:15

Se dau 1.150 de lei pentru zeci de mii de romani. S-a dat legea deja si banii incep sa intre

Playtech Playtech,
Se dau 1.150 de lei pentru zeci de mii de romani. S-a dat legea deja si banii incep sa intre

O veste excelenta pentru mii de romani a venit acum. E vorba de un ajutor financiar de 1. 150 de lei si se vor bucura cateva zeci de mii de oameni de el. Legea de acum spune ca asistentii. continuă pe Playtech

Peste 38.000 de asistenti sociali vor primi cate 1.150 de lei pentru ingrijirea persoanelor vulnerabile

Guvernul va acorda 45 de milioane de lei asistentilor sociali si va distribui pachete alimentare. Peste 38. 000 de asistenti sociali vor primi cate 1. 150 de lei pentru ingrijirea persoanelor vulnerabile din partea Guvernului. De asemenea, vor fi distribuite pachete alimentare si de igiena in valoare de 225 de milioane de euro, a anuntat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, potrivit Mediafax.

Guvernul va cumpara masti de 150 de milioane de lei pentru persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in timpul sedintei de Guvern, ca urmeaza sa achizitioneze masti in valoarea de 150 de milioane de lei. Mastile urmeaza sa fie distribuite gratuit catre aproximativ 1,1 milioane de romani, conform legii privind venitul minim garantat.

Ministrul Muncii anunta ca au fost facute plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat vineri, ca pentru somajul tehnic au fost facute plati in valoare de 2,4 miliarde de lei de care au beneficiat 1,5 milioane de angajati.

Primaria Sectorului 4, licitatie de pana la 64 milioane lei pentru achizitia de masti si manusi de protectie

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 64. 000 lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de masti si manusi de protectie. Acestea vor fi folosite pentru elevii din Sector, dar si pentru angajatii Primariei. in baza acordului-cadru, Primaria ar putea cumpara pana la 15. 000 masti de protectie valoarea estimata fiind de 46. 000 lei ) si 308. 000 cutii de manusi valoarea estimata fiind de 18. 000 lei). Valoarea exacta a acordului-cadru va fi stabilita prin licitatie, iar institutia va cumpara cate manusi si masti are nevoie, pana la cantitatea maxima stabilita in contract.

Plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat vineri, ca pentru somajul tehnic au fost facute plati.

Compensatii de 29 de milioane de lei pentru exproprieri pe centura de nord a Capitalei

Cabinetul Orban a aprobat o Hotarare de Guvern privind realizarea exproprierilor pentru sectorul Nor.

Klaus Iohannis, amenda contraventionala in valoare de 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat miercuri un val de sanctiuni si avertismente contraventionale in 18 cauze de sesizate institutiei.

Traian Basescu, amendat de CNCD cu 6.000 lei pentru declaratiile despre romi

Fostul presedinte Traian Basescu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru afirmatiile catalogate de trei ONG-uri drept discriminatorii si incitatoare la ura la adresa romilor.

Val de sanctiuni: Klaus Iohannis, sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a aplicat amenzii contraventionale pentru anumite declaratii lui Liviu Dragnea, Robert Tiderle, Ludovic Orban, Aurelian Badulescu, Traian Basescu, Nicolae Dobrovici Bacalbasa,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )