Libnet.ro
UNICEF

01:05

Platit regeste in Italia: Man, jucatorul cu al 3-lea cel mai mare salariu la Parma

Adevărul Adevărul,
Platit regeste in Italia: Man, jucatorul cu al 3-lea cel mai mare salariu la Parma

Nu doar FCSB a dat o lovitura uriasa, prin transferul lui Denis Man la Parma, ci si jucatorul de 22 de ani a facut un mare pas inainte, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele .

EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Culita Sterp sau Jador? Jador sau Culita Sterp? O competitie care se anunta extrem de stransa in cadrul emisiunii-concurs Survivor, oferita de la inceputul lunii ianuarie de catre cei de la Kanal D, si care ni-i aduce in prim-plan pe doi dintre reprezentantii valului tanar si la moda al muzicii autohtone. Culita si Jador fac parte .

Cristian Busoi: Am dat startul Revolutiei inovarii si cercetarii in UE. Cu un buget de 95,5 miliarde euro, Horizon Europe, cel mai puternic Program pentru cercetare din lume

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie si Cercetare din Parlamentul European anunta lansarea Programului Horizon Europe, cel mai puternic program cercetare si inovare din.

Top 3 alimente care te slabesc cel mai mult. Efectele se vad imediat daca le consumi zilnic

Cu totii am capatat macar jumatate de kilogram dupa sarbatorile acestea pline si nu ar fi bine deloc sa il lasam acolo in pregatirea verii. Mananca si slabeste. Top 3 alimente care te ajuta in lupta cu kilogramele in plus Apa plata sau minerala, ceai neindulcit din plante aromate 0 cal 100 gr Nu .

Google duce cenzura la un alt nivel: cel mai nou motiv pentru care a sters o aplicatie din Play Store

Exista o presiune din ce in ce mai mare pe Google si Apple, din pozitia de administratori ai unor magazine virtuale. Din acest motiv, incep sa se faca greseli si abuzuri. in urma cu.

Retelele de socializare provoaca ingrijorare la cel mai inalt nivel

Puterea tot mai mare pe care au capatat-o retelele de socializare la nivel global a inceput sa provoace ingrijorarea autoritatilor de prim rang.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )