Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 3 alimente care te slabesc cel mai mult. Efectele se vad imediat daca le consumi zilnic

Playtech Playtech,
Top 3 alimente care te slabesc cel mai mult. Efectele se vad imediat daca le consumi zilnic

Cu totii am capatat macar jumatate de kilogram dupa sarbatorile acestea pline si nu ar fi bine deloc sa il lasam acolo in pregatirea verii. Mananca si slabeste. Top 3 alimente care te ajuta in lupta cu kilogramele in plus Apa plata sau minerala, ceai neindulcit din plante aromate 0 cal 100 gr Nu . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Culita Sterp sau Jador? Jador sau Culita Sterp? O competitie care se anunta extrem de stransa in cadrul emisiunii-concurs Survivor, oferita de la inceputul lunii ianuarie de catre cei de la Kanal D, si care ni-i aduce in prim-plan pe doi dintre reprezentantii valului tanar si la moda al muzicii autohtone. Culita si Jador fac parte .

Iubita lui Alex Bodi seamana tot mai mult cu Bianca Dragusanu. Ce operatie estetica si-a facut

Daria Radionova surprinde cu imaginea sa care se aseamana pe zi ce trece cu cea a fostei sotii a partenerului actual. Ce au observat fanii si care este operatia estetica ce o aduce mai mult cu Bianca Dragusanu? Daria Radionova, noua interventie estetica Daria Radionova a calcat din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o .

De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii? Speranta de viata in Romania si cateva explicatii posibile

Romancele traiesc in medie mai mult ca romanii, dar diferenta duratei medii de viata a scazut in ultimii ani cu aproape un an, arata datele Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro. Spre finanlul ciclului de viata, lucrurile se inverseaza. Speranta de viata sanatoasa la 65 de ani e mai mare in randul barbatilor romani decat in cazul femeilor, mai arata datele.

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele .

FLORIN CITU, DUPA INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Ma intereseaza mai mult sa vad ce s-a implementat dupa tragedia de la Piatra Neamt

Premierul Florin Citu a declarat luni, referindu-se la incendiul de la Institutul Matei Bals si la masurile anti-incendiu luate in spitale, ca il intereseaza mai mult sa vada ce s-a implementat dupa tragedia de la Spitalul Piatra Neamt.

Cristian Busoi: Am dat startul Revolutiei inovarii si cercetarii in UE. Cu un buget de 95,5 miliarde euro, Horizon Europe, cel mai puternic Program pentru cercetare din lume

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie si Cercetare din Parlamentul European anunta lansarea Programului Horizon Europe, cel mai puternic program cercetare si inovare din.

Mai mult de 4 mii de protestatari care cereau eliberarea lui Navalnii au fost arestati VIDEO

Cel putin 4. 027 arestari au avut fost operate de catre fortele de ordine, desfasurate masiv, mai ale.

Cel mai scump pod din Romania a atins inaltimea maxima a stalpilor. Care este stadiul santierului de la Dunare VIDEO

O noua filmare facuta in prima luna din acest an arata cat de mult s-a inaltat podul peste Dunare care se construieste intre Braila si Tulcea.

Afectiunea grava provocata de COVID-19 despre care trebuie sa discutam mai des si mai mult

De-a lungul pandemiei, unul dintre aspectele cele mai derutante ale coronavirusului a fost prevalenta unor noi boli mintale sau neurologice in randul pacientilor care au fost infectati cu.

Google duce cenzura la un alt nivel: cel mai nou motiv pentru care a sters o aplicatie din Play Store

Exista o presiune din ce in ce mai mare pe Google si Apple, din pozitia de administratori ai unor magazine virtuale. Din acest motiv, incep sa se faca greseli si abuzuri. in urma cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )