Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Playtech Playtech,
Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele . continuă pe Playtech

Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari

Grupul japonez Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari, pentru prima oara in ultimii cinci ani, devansand Volkswagen, in conditiile in care producatorul german a fost afectat mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters si Agerpres.

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

Un preot din Satu Mare a comis cel mai mare pacat. Ce au descoperit politistii

Preotul Luczas Lorant a fost gasit fara suflare intr-o locuinta care apartine Bisericii Parohiei Romano-Catolice Sfanta Familie din municipiul Satu Mare. Potrivit politistilor parohul si-ar fi pus capat zilelor cu o curea.

Tara care poate deveni cel mai mare producator de baterii pentru masini datorita acestei resurse naturale

Toate tarile cauta modalitati diverse de a trece treptat spre utilizarea de masini electrice. Aceasta tara tocmai face demersuri interesante in acest sens. Finlanda a inceput sa caute.

Moarte violenta prin mutilare, pedepsita cu inchisoare cu suspendare. Beneficiarul: cel mai mare crescator de oi Karakul din zona Moldovei

Ioan Tibireac, unul dintre cei mai influenti crescatori de oi de rasa din regiunea Moldovei, a scapat cu o condamnare cu suspendare dupa ce a batut crunt un cioban, lasandu-l sa zaca in agonie cu picioarele sfaramate pe camp. Victima a murit dupa cate luni de suferinta.

Flashmob in stil Coreea de Nord, pentru preamarirea presedintelui Vladimir Putin, replica la videoclipurile virale in sprijinul lui Navalnii VIDEO

Angajatii unei platforme de vanzare online din cel de-al patrulea oras din Rusia, Ekaterinburg, si-au exprimat sprijinul pentru presedintele Vladimir Putin prin dans, intr-un flashmob.

Italia: Numarul real al infectarilor cu COVID-19 ar fi cu 50% mai mare decat cel anuntat oficial

In Italia, numarul real de infectari cu noul coronavirus ar fi cu 50% mai mare decat cel care este detectat si anuntat oficial, potrivit unui raport al serviciilor secrete italiene, prezentat guvernului de la.

Bridgerton, cel mai de succes serial de pe Netflix! Cate persoane l-au urmarit intr-o luna?

A trecut putin peste o luna de la momentul in care serialul Bridgerton a fost lansat pe Netflix, devenind intre timp cel mai de succes serial al platformei de streaming. Iata cati oameni l-au urmarit intr-o luna! .

Numarul real al imbolnavirilor cu Covid este cu 50% mai mare in Italia, arata un raport al serviciilor secrete

Numarul de cazuri de Covid-19 in Italia este cu 50% mai mare decat cel identificat si raportat zilnic, arata un raport al serviciilor secrete italiene. Analiza a fost inaintata Guvernului de la Roma, conform Digi24.

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )