Libnet.ro
UNICEF

23:45

Povestea unui startup romnesc de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

Hotnews Hotnews,
 Povestea unui startup romnesc de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

PAIdAnalytix, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala, identifica platile eronate din cadrul unei companii, prin analiza tuturor platilor, generand ulterior o propunere asupra celor care au un risc mare de a fi eronate. Startup-ul a fost fondat de un tanar antreprenor cu ani de experienta in multinationale precum Societe Generale European Business Services sau WNS Global Services. Cum functioneaza platforma. continuă pe Hotnews

A plecat din corporatie pentru a lansa un startup de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

PAIdAnalytix, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala, identifica platile eronate din cadrul unei companii, prin analiza tuturor platilor, generand ulterior o propunere asupra celor care au un risc mare de a fi eronate. Startup-ul a fost fondat de un tanar antreprenor cu ani de experienta in multinationale precum Societe Generale European Business Services sau WNS Global Services. Cum functioneaza platforma.

Platforma web care foloseste Inteligenta Artificiala pentru a ajuta companiile sa nu faca plati eronate

PAIdAnalityx, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala pentru a identifica platile eronate dintr-o companie, a analizat pentru trei companii multinationale platile din trecut, unde s-au identificat sume duplicate, mai.

Faze tari: Lacul din Norvegia care cnta; Cu soseaua nghetata bocna, un batrn a gasit o modalitate de a ajunge mai repede la destinatie; Inteligenta artificiala e mai buna ca tine

Un asasin platit a putut fi condamnat cu ajutorul unui ceas inteligent. Dispozitivele electronice pot ajuta si la condamnarea unor criminali. Adolescenta din Suceava cu IQ de geniu. O adolescenta din Suceava, in varsta de 16 ani, are un IQ de geniu, peste 131.

PSD: Inteligenta artificiala loveste in cursul leu-euro. Ce face BNR?

Ce face BNR care are obligatia sa supravegheze sistemul bancar si sa asigure stabilitatea cursului de schimb?, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD, dupa ce euro a depasit pragul de 4,7 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )