Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pleci in vacanta? Uite ce tarife au taxiurile in cele mai aglomerate orase ale lumii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pleci in vacanta? Uite ce tarife au taxiurile in cele mai aglomerate orase ale lumii

Evaluarea costurilor si implicit a bugetului disponibil pentru transport reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte de gestionat inainte de a realiza o calatorie. Si daca nu exista nimeni care sa va astepte la aeroport cu masina, odata ajunsi. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai scumpe 7 domenii vandute vreodata: sexul si jocurile de noroc, in prim-plan

Se estimeaza ca peste 500 de URL-uri au fost achizitionate de-a lungul timpului pentru peste 1 milion de dolari. DNJournal. com realizeaza frecvent liste cu cele mai valoroase domenii vandute, chiar si la nivel saptamanal iata cele mai scumpe.

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a.

PwC: Publicitatea online si platile pentru acces la Internet - cele mai dinamice segmente ale pietei de media si divertisment pana in 2018

Publicitatea online si platile pentru acces la Internet vor fi cele mai dinamice segmente ale pietei de media si divertisment din Romania in urmatorii patru ani, potrivit ultimei editii a studiului PwC Entertainment si Media Outlook, arata un comunicat de presa. PwC estimeaza ca publicitatea online va ajunge la 141 milioane de dolari pana in 2018, iar platile pentru acces la internet vor atinge 1,18 miliarde de dolari.

Indicele progresului uman in lume: cele mai dezvoltate tari din punct de vedere social

Trei tari din primele cinci in topul celor mai dezvoltate din punct de vedere social sunt in Europa, in timp ce la capatul opus al spectrului, cele mai putin avansate tari dupa progresul uman sunt in Africa, potrivit unui studiu realizat de Programul.

Raport CE: Romania are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din UE. Romanii sufera de semianalfabetism in masa

Romania este statul cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor, in timp ce infrastructura sa este cea mai inapoiata si oamenii sai cei mai saraci si mai needucati din Uniunea Europeana, arata al saselea.

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme din lume

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme de pe Pamant

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

George Michael trece prin cele mai grele momente din viata sa

George Michael nu a mai aparut in public din luna mai, atunci cand o ambulanta l-a transportat la spital. De atunci, artistul a refuzat sa mai iasa din casa, nu a mai primit vizite, iar prietenii sai sustin ca.

Case sau birouri in containere: cele mai spectaculoase proiecte care regandesc felul in care construim

Mai ieftine, prietenoase cu mediul si cat se poate de creative: proiecte de locuinte sau spatii de lucru realizate din containere devin tot mai populare, iar firmele de arhitectura se intrec in idei ingenioase atunci cand vine vorba de solutii de.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )