Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ca o plimbare prin parc! Simona Halep o trimite acasa pe Cori Gauff

Online Sport Online Sport,
Ca o plimbare prin parc! Simona Halep o trimite acasa pe Cori Gauff

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Wimbledon dupa o victorie fara a lasa loc de interpretare in fata americancei Cori Gauff 15 ani). continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara.

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare uriasa pentru Simona

Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Asa am trait Simona Halep - Cori Gauff in optimi la Wimbledon

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana la Wimbledon si a intalnit-o luni dupa 16:30, pe senzatia turneului, americanca de doar 15 ani Cori Gauff.

Darren Cahill stie cum poate Simona Halep sa o invinga pe Cori Gauff

Simona Halep va juca azi, dupa ora 17. 00, in optimile de finala de la Wimbledon, cu americanca Cori Gauff, care pana acum a facut senzatie pe iarba londoneza.

Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Cori Gauff, 15 ani, face senzatie pe iarba de la Wimbledon, iar Simona Halep este urmatoarea adversara a jucatoarei din Statele Unite.

Cori Gauff nu se teme de intalnirea cu Simona Halep: O sa pregatesc meciul la fel cum fac cu orice alta partida

Noua senzatie a tenisului feminin, Cori Gauff, in varsta de 15 ani, a vorbit despre meciul cu Simona Halep din optimile de finala de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )