Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cori Gauff nu se teme de intalnirea cu Simona Halep: O sa pregatesc meciul la fel cum fac cu orice alta partida

Adevărul Adevărul,
Cori Gauff nu se teme de intalnirea cu Simona Halep: O sa pregatesc meciul la fel cum fac cu orice alta partida

Noua senzatie a tenisului feminin, Cori Gauff, in varsta de 15 ani, a vorbit despre meciul cu Simona Halep din optimile de finala de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Cine e Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon contra americancei de 15 ani, Coro Gauff, care face senzatie pe iarba londoneza.

Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

Cori Gauff va fi viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile de la Wimbledon. Americanca de 15 .

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Un singur lucru a nemultumit-o pe Simona Halep in meciul cu Azarenka: Sper sa o fac mai bine in turul urmator

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon, dupa ce a trecut in turul III de bielorusa Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1.

VIDEO Cori Gauff, despre victoria epica in fata Polonei Hercog si ce spune despre meciul cu Halep: E ireal cum viata se schimba in cateva secunde

Cori Gauff este de departe revelatia actualei editii de la Wimbledon. La doar 15 ani, americanca a invins nume importante din circuit, iar acum se afla in fata meciului din optimi cu Simona Halep. Gauff a vorbit la conferinta de presa despre cele mai importante momente ale partidei cu Hercog, despre confruntarea cu Halep, dar si despre noutatile din viata sa dupa evolutiile de la Wimbledon. E ireal cum viata se schimba in cateva secunde, a declarat americanca.

Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Cori Gauff, 15 ani, face senzatie pe iarba de la Wimbledon, iar Simona Halep este urmatoarea adversara a jucatoarei din Statele Unite.

Tatal lui Cori Gauff: Simona Halep este o jucatoare grozava, dar nu stii ce se poate intampla

Corey Gauff, tatal viitoarei adversare a Simonei Halep in optimile de la Wimbledon, Cori Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu un fost numar 1 WTA .

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Serena Williams, impresionata de Cori Gauff: Face totul perfect! A surprins cand a fost rugata sa ii ofere sfaturi inaintea meciului cu Simona Halep

Cori Gauff, adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Wimbldon a reusit sa o impresioneze si pe multipla castigatoare de Grand Slam-uri Serena Williams.

Tatal americancei Cori Gauff: Simona este o mare jucatoare. Sper ca fiica mea sa fie pregatita pentru aceasta provocare

Corey Gauff, tatal jucatoarei americane Cori Coco Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu Simona Halep, primul cu o sportiva din Top 10 WTA. Mai mult, Gauff senior spune ca fata lui doreste sa castige turneul de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )