Libnet.ro
UNICEF

22:15

Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Online Sport Online Sport,
Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Cori Gauff, 15 ani, face senzatie pe iarba de la Wimbledon, iar Simona Halep este urmatoarea adversara a jucatoarei din Statele Unite. continuă pe Online Sport

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Simona Halep si-a aflat adversara din optimi de la Wimbledon: O asteapta un meci INFERNAL (FOTO, VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Este vorba despre.

inca un avertisment pentru Simona Halep. Un fost mare campion mizeaza azi pe Viktoria Azarenka

Simona Halep va juca azi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, cu Viktoria Azarenka, fost numar 1 mondial si dublu castigatoare de Grand Slam.

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc in optimile de finala la Wimbledon contra unei adversare care nu are nimic de pierdut si care deja si-a depasit conditia.

Victorie pentru Simona Halep, in turul 3 la Wimbledon 2019

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Cand joaca Simona Halep cu Cori Gauff

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul meciurilor pentru ziua de luni, a opta de competiei.

Tatal americancei Cori Gauff: Simona este o mare jucatoare. Sper ca fiica mea sa fie pregatita pentru aceasta provocare

Corey Gauff, tatal jucatoarei americane Cori Coco Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu Simona Halep, primul cu o sportiva din Top 10 WTA. Mai mult, Gauff senior spune ca fata lui doreste sa castige turneul de la Wimbledon.

Tatal lui Cori Gauff: Simona Halep este o jucatoare grozava, dar nu stii ce se poate intampla

Corey Gauff, tatal viitoarei adversare a Simonei Halep in optimile de la Wimbledon, Cori Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu un fost numar 1 WTA .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )