Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plin proces, Donald Trump il ataca pe cel mai important democrat din tabara acuzarii: Adam Schiff este un politician corupt si, probabil, un om foarte bolnav

B1 B1,
in plin proces, Donald Trump il ataca pe cel mai important democrat din tabara acuzarii: Adam Schiff este un politician corupt si, probabil, un om foarte bolnav

Donald Trump l-a catalogat drept politician corupt pe Adam Schiff, democratul ce conduce tabara acuzarii in procesul pentru demiterea presedintelui din Senatul SUA. Incosecventul Adam Schiff este un. continuă pe B1

IN OPINIA LUI DONALD TRUMP: Majorarea dobanzilor Fed, o greseala

Economia americana ar inregistra un ritm de crestere de aproape 4% daca nu ar fi afectata de efectul persistent al majorarii dobanzilor de catre Rezerva Federala a SUA Fed) in 2018, a afirmat ieri, pentru CNBC, presedintele Donald Trump, in marja Forumului Economic de la Davos, transmite Reuters, conform Agerpres.

Donald Trump, presedintele SUA, prima reactie la decesul lui Kobe Bryant: Este o veste groaznica

Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Donald Trump, inregistrat in timp ce poruncea, strigand, concedierea ambasadoarei SUA in Ucraina

Presedintele american Donald Trump a ordonat, la o cina cu donatori - organizata la Trump Hotel in W.

Donald Trump, inregistrat in timp ce cere concedierea ambasadoarei americane in Ucraina

Presedintele american Donald Trump a ordonat, la o cina cu donatori - organizata la Trump Hotel in Washington -, sa fie scapat de ambasadoarea Statelor Unite in Ucraina Marie Yovanovitch, potrivit unei inregistrari video datata la 30 aprilie 2018, difuzata in presa americana, relateaza Reuters si AFP.

Donald Trump, intr-o inregistrare audio in care pare ca cere demiterea ambasadoarei SUA in Ucraina: Scapati de ea VIDEO

Presa americana a publicat vineri si sambata o inregistrare audio cu Donald Trump, din 2018, de la un dineu cu donatori, inclusiv cu oameni de afaceri pe care presedintele american a sustinut ca nu-i cunoaste, in care liderul de la Casa Alba vorbeste despre inlaturarea ambasadoarei SUA in Ucraina, Marie Yovanovitch.

Donald Trump a vorbit la telefon cu Boris Johnson despre Huawei. Londra spune ca, pentru tehnologia 5G, alternativele la gigantul chinez acuzat de spionaj sunt limitate

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a discutat vineri despre securitatea retelelor de telecomunicatii cu premierul britanic Boris Johnson, spune Casa Alba, in conditiile in care Marea Britanie se apropie de.

Donald Trump apreciaza transparenta Chinei in lupta impotriva coronavirusului

Presedintele american Donald Trump saluta modul in care China gestioneaza epidemia coronaviruslui, soldata cu 41 de morti in China si care a contaminat peste 1. 300 de persoane de la izbucnirea acesteia in decembrie la Wuhan, in centrul Chinei, relateaza Reuters.

Donald Trump acuzat in senat drept o amenintare la adresa democratiei

Procurorii democrati l-au acuzat in Senat pe Donald Trump ca este o amenintare la adresa democratiei, in incheierea unui rechizitoriu adresat atat alegatorilor americani, cat si alesilor insarcinati sa judece daca presedintele merita sa fie destituit, relateaza AFP.

Donald Trump devine primul presedinte american care participa la March for Life

Donald Trump, cu ochii atintiti pe alegerile prezidentiale din noiembrie, a participat la Washington la marele miting anual al activistilor impotriva avortului, denntand pozitiile radicale ale adversarilor sai democrati in acest subiect foarte dezbinator in Statele Unite, relateaza AFP.

Donald Trump creste tarifele pentru produsele derivate din otel si aluminiu

Presedintele american Donald Trump a semnat vineri o proclamatie prin care aplica tarife suplimentare de 25% pentru produsele derivate din otel si de 10% pentru produsele derivate din aluminiu, unele tari, precum Brazilia si Mexic, fiind exceptate, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )