Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

in plina pandemie, romanii inca circula cu trenul si spun ca nu sunt speriati de coronavirus - VIDEO

Antena3 Antena3,
in plina pandemie, romanii inca circula cu trenul si spun ca nu sunt speriati de coronavirus - VIDEO

In plina pandemie oamenii inca circula cu trenul. Fie nevoiti, fie doar sa isi viziteze familiile, romanii traverseaza in continuare tara. Multi spun ca nu sunt speriati de virus. continuă pe Antena3

FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie. Un mesaj foarte bun!

Marian Godina a iesit in teren, in plina pandemie de coronavirus. Acesta s-a echipat cu o masca de protectie pentru a-si face datoria, dar si cu arma din dotare, Marian Godina a pus imaginea pe contul sau de Instagram. FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie Marian Godina a postat recent .

Coronavirus: Rusia si China promoveaza campanii de fake news cu scopul de a slabi UE in plina pandemie- raport

Moscova si Beijingul continua sa promoveze o campanie de dezinformare pe retelele sociale cu scopul de a submina Uniunea Europeana si partenerii acesteia, in plina pandemie, se arata intr-un raport invocat de Politico. eu.

Razboi intre America si Iran, in plina pandemie de COVID-19? Donald Trump: Avem informatii ca se pregateste un atac viclean

In plina pandemie de coronavirus, Donald Trump a facut o declaratie socanta pe contul sau de Twitter, alimentand tensiunile dintre SUA si Iran: Potrivit informatiilor noastre, Iranul si protejatii sai.

Controverse aprinse pe amanarea ratelor bancare, in plina pandemie

Ordonanta de Urgenta prin care a fost aprobata amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice si juridice a nascut controverse aprinse, in plina pandemie de coronavirus. Cei mai multi acuza faptul ca forma aprobata de Executiv difera foarte mult fata de ceea ce autoritatile anuntasera inainte.

FOTO Petrecere de pomina in Anglia, in plina pandemie. Politistii au fost absolut socati

Politistii au fost absolut socati, dupa ce au gasit 25 de adulti si copii participand la o petrecere in orasul britanic Derby, in plina pandemie, in pofida regulilor de distantare sociala, relateaza BBC.

in plina pandemie, academiile de tenis din Rusia raman deschise

Masurile legate de pandemia de coronavirus sunt, deocamdata, mai suple in Rusia, unde presedintele V.

Cum pune Guvernul in pericol viata a milioane de bolnavi cronici, lasati sa stea la cozi la medici in plina pandemie de coronavirus: Renuntarea la cardul de sanatate, eliberarea de retete online si consultatiile la distanta zac in sertar

Medicii de familie le-ar putea trimite pacientilor retetele pe mail sau prin alte mijloace electronice, i-ar putea consulta prin telefon sau online, iar pacientii ar putea merge cu retetele la farmacie, fara sa mai stea la cozi la cabinetul medicului. Este o masura vitala in aceasta perioada pentru bolnavii cronici - care sufera de cancer, diabet, boli cardiovasculare, boli rare etc. si care sunt cei mai expusi la a dezvolta forme grave ale bolii in cazul infectiei cu coronavirus si la deces. Masura apare intr-un proiect care zace in transparenta pe site-ul CNAS si care s-a aflat pe agenda ultimei sedinte de Guvern, de saptamana trecuta, dar nu a fost aprobat, cu toata ca este cerut insistent de medici, de 3 saptamani.

Cum printarea 3D poate salva vieti in plina pandemie

Criza creata de pandemie a dus la cresterea cererii pentru o serie de produse medicale care pot fi obtinute si prin printarea 3D. De la masti si halate de protectie, la obiecte de recoltare a.

Pe ce consuma banii un consiliu judetean in plina pandemie de COVID-19: jante, covorase de cauciuc si tavita de portbagaj

Consiliul judetean Neamt a achizitionat o serie de accesorii auto si memorii pentru calculatoare, care nu-si prea aveau rostul in plina criza a pandemiei de COVID-19 cand oamenii mor pe capete in toata lumea.

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )