Libnet.ro
UNICEF

14:30

Plngerea lui Orban mpotriva premierului Viorica Dancila a fost trimisa la DIICOT

Hotnews Hotnews,
 Plngerea lui Orban mpotriva premierului Viorica Dancila a fost trimisa la DIICOT

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competenta in acest caz, relateaza Agerpres, citand oficiali ai Parchetului General. continuă pe Hotnews

Mircea Badea explica de ce e bine ca Orban i-a facut plangere penala premierului Viorica Dancila

Mircea Badea a afirmat pe pasa cu emisiunea 100 de minute ca e foarte bine ca liderul PNL Ludovic Orban i-a facut plangere penala premierului Viorica Dancila si a oferit si argumentele sale: Sunt fan. Brav.

Culisele vizitei premierului Viorica Dancila la Vatican

Iacopo Scaramuzzi este unul din jurnalistii italieni care cunosc cel mai bine culisele Vaticanului, fiind corespondent acreditat al uneia din cele mai importante agentii de presa din Peninsula, Askanews, si autor al rubricii Vatican Insider - a cotodianului La Stampa. El este autorul unei carti despre Papa Francisc, Tango vaticano. La chiesa al tempo di Francesco Tango la Vatican. Biserica pe vremea lui Francisc) si a asistat la numeroase intalniri ale sefilor de stat si de guvern cu papa Francisc si cu predecesorii lui. Hotnews a aflat de la Iacopo Scaramuzzi cateva detalii de culise despre vizita premierului Viorica Dancila la Vatican si intalnirea cu Papa Francisc.

Firea despre plngerea penala a lui Orban mpotriva premierului si liderului PSD: Cine ridica sabia de sabie va pieri

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea, ca cine ridica sabia de sabie va pieri. Ea a mai sustinut ca daca acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie sa stie cine este responsabil.

Horodniceanu, despre plngerea facuta de Orban: nalta tradare tine de infractiunile mpotriva sigurantei nationale / Vom vedea daca ntruneste elementele

Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi, laAntena 3, ca plangerea presedintelui PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD Liviu Dragnea nu a ajuns inca si a explicat ca sesizarea a fost directionata la institutia pe care o conduce pentru ca inalta tradare tine de competenta acesteia.

UPDATE Rovana Plumb, despre plngerea penala a lui Orban mpotriva lui Dancila: Cel mai josnic gest al opozitiei; PNL - unealta a unor interese oculte / Doina Federovici vorbeste de tentativa de lovitura de stat

Ministrul Rovana Plumb, liderul organizatiei de femei din PSD, acuza PNL ca devine o unealta a unor interese oculte prin plangerea penala depusa astazi de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, despre care spune ca este cel mai josnic gest al opozitiei. intr-un alt comunicat, vicepresedintele PSD Doina Federovici afirma ca actiunea PNL este tentativa de lovitura de stat.

UPDATE Ce spun liderii PSD despre despre plngerea penala a lui Orban mpotriva lui Dancila: Cel mai josnic gest al opozitiei; interese oculte; tentativa de lovitura de stat; acelasi scenariu ca n 2015

Ministrul Rovana Plumb, liderul organizatiei de femei din PSD, acuza PNL ca devine o unealta a unor interese oculte prin plangerea penala depusa astazi de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, despre care spune ca este cel mai josnic gest al opozitiei. intr-un alt comunicat, vicepresedintele PSD Doina Federovici afirma ca actiunea PNL este tentativa de lovitura de stat. UPDATE in aceeasi nota comenteaza si alti lideri ai partidului, precum ministrii Mihai Fifor si Carmen Dan.

Ministrul Sanatatii: Eu cred in Viorica Dancila. Stiu ca nu isi tradeaza tara. Dimpotriva

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea afirma, intr-o postare de Facebook referitoare la plangerea penala pentru inalta tradare depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca ea crede in Viorica Dancila si ca stie ca aceasta nu isi tradeaza tara, dimpotriva, apreciind ca astfel de acuzatii la nivel inalt pot periclita drumul spre prosperitate al romanilor.

Ce argumente invoca Ludovic Orban pentru plngerea mpotriva premierului Dancila: Nu accept sa nchid ochii cnd sesizez lucruri grave care afecteaza interesele fundamentale ale Romniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi ca s-a simtit obligat moral sa depuna plangere la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila, in conditiile in care nu a putut asista pasiv la distrugerea oricarei urme de credibilitate a Romaniei pe plan extern.

SRI, organ de cercetare penala in cazul Viorica Dancila

Jurnalista Sorina Matei completeaza scenariul cercetarii penale a premierului Viorica Dancila cu o informatie-soc: organul de cercetare penala in cazul sefului Guvernului este Serviciul Roman de.

Opinie PSD: Viorica Dancila are deplin discernamant in exercitarea functiei sale

PSD Constanta sare in apararea premierului Viorica Dancila printr-un comunicat de presa prin care isi exprima sprijinul ferm, total si neconditionat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )