Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ploi in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de vant puternic si polei in mai multe zone

Hotnews Hotnews,
 Ploi in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de vant puternic si polei in mai multe zone

Meteorologii au actualizat luni prognoza pentru urmatoarele zile si au emis cod galben de intensificari ale vantului si de polei in mai multe zone ale tarii. continuă pe Hotnews

Informare meteo de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de polei in Moldova si avertizare de vant puternic in Banat si Carpatii Meridionali

ANM a transmis o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 10. 00, pana marti, ora 12. 00 in cea mai mare parte a tarii, un cod galben de vant pentru Banat si Carpatii Meridionali pana luni la pranz si un alt cod galben de polei in Moldova pana luni seara.

FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii opt ani si jumatate

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a opta crestere consecutiva in ianuarie 2021, cea mai mare din ultimii opt ani si jumatate, conform ultimului raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

Alerta de vreme rea: Trei zile cu ploi si vant puternic in majoritatea regiunilor

Meteorologii anunta ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana marti la pranz. De asemenea, au emis doua avertizari cod galben: intensificari ale vantului in Banat si in zona Carpatilor Meridionali si Polei in zona Moldovei.

Supraimpozit de 500% pentru proprietarii cladirilor degradate din centrul istoric al Brailei La cat ajunge cea mai mare taxa

Proprietarii a 63 de cladiri vechi din municipiul Braila degradate de trecerea timpului vor fi supraimpozitati cu 500% potrivit unui proiect de hotarare a Consiliului Local Municipal Braila. Cele 63 de cladiri, majoritatea situate in centrul istoric al orasului, au proprietari atat persoane fizice, cat si juridice, care trebuie sa plateasca in acest an impozite ce ajung pana la aproape 300. 000 de lei.

Cea mai mare bufnita din lume este in pericol

Rada Surmach, cercetator la Centrul Stiintific Federal al Biodiversitatii Terestre din Asia de Est d.

Coreea de Sud investeste 43,2 miliarde dolari pentru cel mai mare parc eolian offshore

Coreea de Sud intentioneaza sa investeasca 48. 500 miliarde woni 43,2 miliarde de dolari) pentru a construi pana in 2030 cel mai mare parc eolian offshore din lume, ca parte a eforturilor de a accelera o redresare prietenoasa cu mediul in urma pandemiei de coronavirus Covid-19).

Bucurestiul e cea mai periculoasa capitala europeana, in opinia britanicilor. Nu infractionalitatea e problema mare

Reporterii BBC cred ca Bucurestiul este, de departe, cea mai periculoasa capitala europeana, iar asta nu neaparat din cauza ratei infractionalitatii.

E scandalos! Capitala Romanie a ajuns cea mai periculoasa din Europa. Motivul este neasteptat

Viata cetatenilor de rand este in pericol in fiecare zi in cel mai mare oras din Romania.

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

Cea mai buna prajitura Arlechin. Reteta extrem de rapida, totul e atat de simplu

Cum se prepara cea mai buna prajitura Arlechin si care sunt ingredientele necesare. Este vorba despre o reteta extrem de simpla, pe care toata lumea o va adora. Esti pregatita sa o incerci? Cea mai buna prajitura Arlechin De cate ori vrei sa ai ceva bun in casa, nu trebuie sa dai iama la magazin .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )