Libnet.ro
UNICEF

08:32

Ploile si furtunile au devastat mai multe zone din tara. Copaci doborati, drumuri surpate, localitati fara curent electric

Antena3 Antena3,
Ploile si furtunile au devastat mai multe zone din tara. Copaci doborati, drumuri surpate, localitati fara curent electric

A plouat si au fost furtuni in cea mai mare parte a tarii. in judetele unde a fost cod potocaliu de ploi torentiale, strazile au fost inundate, iar canalizarile nu au mai facut fata. in unele zone a fost nevoie de interventia pompierilor pentru evacuarea apei din gospodarii sau pentru indepartarea copacilor doborati de vant. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii in 26 de judete. Dupa ploile puternice, apele fac prapad in mai multe zone din tara

Hidrologii au emis, sambata, atentionari cod galben de inundatii pe rauri din 26 de judete din tara. Potrivit INHG, sunt vizate de inundatii rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Bihor, Salaj, Arad, Hunedoara, Harghita, Mures, Alba, Sibiu, Caras-Severin, Timis, Gorj, Mehedinti, Dolj, Covasna, Brasov, Valcea, Arges, Olt, Dambovita, Suceava, Neamt si Bacau.

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

Cod galben de ceata si vizibiltate redusa in mai multe judete ale tarii. Anuntul meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dimineata mai multe atentionari de tip nowcasting Cod galben de ceata densa pentru zecejudete din sudul si estul tarii, valabile in.

Alerta in Bucuresti. Mai multe persoane au fost anuntate ca au COVID-19, dupa ce baza de date a unui centru de testare a fost sparta de hackeri

Mai multe persoane din Bucuresti au fost anuntate in cursul zilei de astazi ca au un rezultat pozitiv pentru COVID-19, dupa ce au efectuat testul la Centrul Caraiman din Bucuresti. Potrivit Romania TV, sms-urile.

Alegeri locale 2020: Sesizari privind turismul electoral, la mai multe sectii de votare din tara

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, a anuntat incidentele de la sectiile de votare din tara, intalnite pana la ora 12:00.

Incidente la vot. Un alegator din Navodari este cercetat de politie dupa ce a distrus mai multe buletine de vot

Seria de incidente la sectiile de votare din tara continua. La Navodari un alegator care a primit, din greseala, buletine de vot in plus este cercetat de politisti pentru ca le-a distrus.

Scandal la Manastirea Agapia. Cum au ajuns mai multe maicute la vot

Alegeri locale 2020. Mai multe maicute si un preot de la Manastirea Agapia au fost duse la vot cu masina de catre fiul unui candidat la alegerile locale. in autoturism, pe langa sofer, au mai fost inca sase persoane.

Valcea: Unui alegator i-au fost inmanate mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului localitatii

Unui alegator din comuna Gradistea, judetul Valcea,i-au fost inmanate duminica mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului localitatii. Drept urmare, politistii au intocmit dosar penal si.

Rares Bogdan, mesaj extrem de optimist: Rupem! E foarte bine in mai multe locuri decat speram

Rares Bogdan a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Partidul National Liberal va obtine, la alegerile locale, mai multe voturi decat spera. Prim-vicepresedintele PNL ii indeamna pe alegatori sa mearga in continuare la vot si sa. pazeasca apoi voturile.

Acuzatii de frauda electorala la Iasi: Mai multe cereri pentru urna mobila ar fi fost depuse fara semnatura

In ziua alegerilor locale mai multe suspiciuni de frauda electorala au aparut la Iasi, in localitatea Rachiteni. Acuzatiile il vizeaza pe unul dintre candidati care ar fi incercat sa depuna fara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )