Libnet.ro
UNICEF

07:30

PMP a semnat un contract de colaborare cu liberalii pentru investirea noului guvern. Ce prevede documentul

Antena3 Antena3,
PMP a semnat un contract de colaborare cu liberalii pentru investirea noului guvern. Ce prevede documentul

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca a semnat cu presedintele PNL, Ludovic Orban, un protocol de colaborare politica si de sustinere pentru investirea noului Executiv si s-a declarat multumit de. continuă pe Antena3

PMP si PNL au semnat un protocol de colaborare. Tomac: Pentru noi a fost important sa primim garantii ca proiectele mari vor fi tratate cu seriozitate (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca a semnat cu Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, un protocol de sustinere pentru investirea noului Guvern. Am semnat astazi cu domnul.

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

UPDATE: Votul in plen pentru investirea Guvernului PNL, luni, 4 noiembrie Calendarul audierii ministrilor

Calendarul pe care l-a propus Ludovic Orban pentru investirea Guvernului, respectiv audierea ministrilor marti, iar votul in plenul reunit miercuri, a picat la vot in sedinta Birourilor permanente reunite. Astfel, ministrii vor fi audiati marti si miercuri, iar votul in plenul Parlamentului va fi luni, 4 noiembrie.

Saptamana decisiva pentru instalarea noului Guvern. Orban se bazeaza pe oamenii lui Basescu. Calcule de ultim moment

Saptamana decisiva pentru instalarea noului Guvern. Premierul demis Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de guvern chiar la ora la care Parlamentul stabileste cand vor fi audiati noii ministri.

EUGEN TOMAC: Am semnat cu PNL un protocol de colaborare politica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca a semnat cu presedintele PNL, Ludovic Orban, un protocol de colaborare politica si de sustinere pentru investirea noului Executiv si s-a declarat multumit de acest document, informeaza Agerpres.

PNL a semnat acordurile cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru investirea Guvernului Orban Conditiile celor 4 partide

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a semnat marti acordurile politice cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru sustinerea Guvernului PNL. Kelemen Hunor a declarat ca este nevoie de raspunsuri din partea ministrilor audiati si clarificari asupra programului de guvernare, pentru un vot pozitiv. Cele patru partide si minoritatile nationale, pe voturile carora se bazeaza Orban, au impreuna 225 de parlamentari, iar pentru investire noul Guvern are nevoie de voturile a 233 de parlamentari.

Planul PNL pentru ca parlamentari din PSD si Pro Romania sa asigure cvorum la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sunt in discutii individuale cu 25 de parlamentari independenti si de la PSD, iar pentru ca Victor Ponta a anuntat ca nu sprijina investirea.

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Daniel Zamfir, semnal de alarma inainte de investirea noului Guvern: Vin vremuri grele pentru cei cu credite!

Vin vremuri grele pentru cei cu credite, atentioneaza senatorul Daniel Zamfir, intr-o postare facuta pe Facebook, in care sustine caGuvernul Orban va fi pe fata in favoarea bancilor si impotriva.

PSD impune propriul calendar pentru investirea Guvernului Orban. Votul decisiv, lunea viitoare

Conducerea Parlamentului, controlata de PSD, nu a fost de acord cu varianta de calendar propusa de Ludovic Orban pentru investirea noului Guvern, ci a venit cu un calendar diferit, audierile fiind intinse pe mai multe zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )