Libnet.ro
UNICEF

20:30

Daniel Zamfir, semnal de alarma inainte de investirea noului Guvern: Vin vremuri grele pentru cei cu credite!

Antena3 Antena3,
Daniel Zamfir, semnal de alarma inainte de investirea noului Guvern: Vin vremuri grele pentru cei cu credite!

Vin vremuri grele pentru cei cu credite, atentioneaza senatorul Daniel Zamfir, intr-o postare facuta pe Facebook, in care sustine caGuvernul Orban va fi pe fata in favoarea bancilor si impotriva. continuă pe Antena3

Ce urmeaza dupa stabilirea componentei Cabinetului Orban. Calendarul pentru investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a transmis joi presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare in care propune un calendar pentru investirea noului guvern. Orban vrea ca sedinta plenului.

Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Suceava, miercuri, ca investirea noului guvern nu depinde de social-democrati, ea reiterand ca.

Planul PNL pentru ca parlamentari din PSD si Pro Romania sa asigure cvorum la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sunt in discutii individuale cu 25 de parlamentari independenti si de la PSD, iar pentru ca Victor Ponta a anuntat ca nu sprijina investirea.

Florin Iordache: Conducerea Parlamentului poate stabili luni calendarul investirii noului Guvern Votul ar putea fi in 4-6 noiembrie

Birourile permanente reunite ale Parlamentului vor putea stabili, cel mai probabil luni, calendarul procedurii pentru investirea noului Guvern, audierea ministrilor putand sa aiba loc miercurea si joia viitoare, iar votul peste doua saptamani, a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu s-a predat

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara la Antena 3 cademisioneaza din ALDE. Ma despart definitiv si irevocabil de domnulTariceanu, a spus Zamfir. Zamfir l-aacuzat pe Calin.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat ca demisioneaza din ALDE, considerandu-l pe Calin Popescu Tariceanu, liderul formatiunii, cea mai mare dezamagire a sa. imi dau demisia de la ALDE. Ma despart.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara ca demisioneaza din ALDE si a afirmat ca Tariceanu este cea mai mare dezamagire a sa.

Orban: Una din primele decizii ale noului guvern va fi noua propunere de comisar european Ce a cerut Ursula von der Leyen Romaniei

Ludovic Orban a anuntat ca noul Guvern trebuie investit cat mai repede deoarece Comisia Europeana a cerut Romaniei sa trimita cat mai curand o propunere pentru functia de comisar UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )