Libnet.ro
UNICEF

07:15

PNL Bucuresti: Daniel Florea imparte pungi si vouchere sociale, in Sectorul 5, cu zi inainte de inceputul campaniei

Adevărul Adevărul,
PNL Bucuresti: Daniel Florea imparte pungi si vouchere sociale, in Sectorul 5, cu zi inainte de inceputul campaniei

Organizatia PNL Bucuresti a transmis ca primarul Sectorului Daniel Florea continua seria de ilegalitati si pune reprezentantii PSD sa ofere oamenilor vouchere sociale de 100 de lei, de la Primarie, sa imparta pungi la portile caselor si tricouri cu sigla partidului. Totul sub atenta supraveghere a Politiei Locale de sector, adauga liberalii care transmis si imagini cu aceste actiuni. continuă pe Adevărul

Lider PNL Bucuresti: PSD a incercat, de frica, sa ne blocheze si a depus 13 contestatii impotriva candidatilor nostri

Liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru a anuntat ca PSD, de frica ca va pierde alegerile locale in Capitala, a depus 13 contestatii impotriva candidatilor liberali. PNL Bucuresti e organizatia care poate invinge PSD in Capitala, cum arata sondajele, a spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru: PSD a depus 13 contestatii la candidaturile si listele PNL Bucuresti

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a criticat duminica demersul PSD de a-i bloca pe candidatii liberali prin 13 contestatii depuse impotriva listelor de consilieri si candidatilor la functiile de primari de sectoare, transmite Agerpres.

ALDE ii cere lui Cristian Bacanu sa spuna daca a livrat in plic judecatorilor deciziile privind solutiile candidaturilor PNL Daniel Florea anunta ca sesizeaza CSM si Sectia Speciala, dupa ce numele liberalului, care candideaza la Sectorul 5, apare intr-

ALDE acuza un complet de judecata de la Sectorul 3 ca a primit in plic deciziile privind solutiile candidaturilor PNL dupa ce, intr-o hotarare a acestei instante, din data de 21 august, apare numele lui Cristian Bacanu, care a facut si el obiectul unei plangeri, din partea PSD, care a fost insa solutionata de Judecatoria Sectorului 5.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )