Libnet.ro
UNICEF

10:00

PNL Bucuresti, vot in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Violeta Alexandru: Bucurestenii au dreptul la dezvoltare (VIDEO)

B1 B1,
PNL Bucuresti, vot in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Violeta Alexandru: Bucurestenii au dreptul la dezvoltare (VIDEO)

PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sutina candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a afirmat Violeta Alexandru, liderul filialei, care crede ca aceasta decizie poate sa scoata. continuă pe B1

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti sustine in unanimitate candidatura lui Nicusor Dan; ofera garantia ca vom avea rezultatul dorit la Primaria Capitalei

Sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara ca biroul politic al filialei Bucuresti a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Avem datoria sa ne maximizam sansele pentru obtinerea unui scor bun la nivelul Capitalei, a declarat ea, mentionand ca decizia sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan a venit dupa analizarea sondajelor efectuate in interiorul partidului.

VIOLETA ALEXANDRU: Biroului Politic al PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Nicusor Dan

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat ca Biroului Politic al PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan s-a intalnit cu reprezentantii PNL Bucuresti, pentru prima oara de la anuntul lui Orban privind sustinerea sa la Primaria Capitalei: Este un gest care ma onoreaza

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a ajuns in Aleea Modrogan, joi dupa-amiaza, pentru o intalnire cu reprezentantii PNL Bucuresti, anunta reporterul B1. Este primul contact.

Liderul PNL Bucuresti: Nicusor Dan este cea mai sigura sansa impotriva distrugerii Bucurestiului

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a transmis, joi ca sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Gura de oxigen de care PNL avea nevoie. Cateva observatii despre sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Grabiti sa sarbatoreasca o victorie pe care au asteptat-o prea mult timp, liberalii s-au trezit, dupa doar trei luni de guvernare sufocati de PSD. Marile promisiuni facute de PNL au ramas doar vorbe pierdute in entuziasmul momentelor electorale ale anului trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )