Libnet.ro
UNICEF

13:15

PNL cauta candidatul care sa aiba cele mai mari sanse sa scoata PSD departe de Bucuresti

B1 B1,
PNL cauta candidatul care sa aiba cele mai mari sanse sa scoata PSD departe de Bucuresti

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a precizat, luni seara, la TVR, ca PNL va definitiva lista candidatilor pentru alegerile locale in prima jumatate a lunii martie. in prima jumatate a lunii martie vom. continuă pe B1

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre Romania: Ascultati-l pe David Cameron, care-i lauda pe romani ca sunt muncitori

Un canal de vlogging strain a facut pe Youtube un top al celor mai mari 10 minciuni spuse despre Romania si a incercat sa le demonteze.

Romania a avut unul dintre cele mai mari deficite comerciale din UE

Romania a avut anul trecut al cincilea cel mai mare deficit comercial din Uniunea Europeana, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Costel Alexe, aviz negativ in comisiile parlamentare:Cele mai mari hotii de paduri in ultimii 2 ani au fost in Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu

Costel Alexe, propus ministru al Mediului in guvernul Orban 2, este audiat in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. El a spus, printre altele, ca nu s-a pus nici macar o secunda problema sa desfiintarii garzilor forestiere.

Raluca Turcan, anunt despre candidatul PNL la Primaria Capitalei

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat luni seara ca liberalii vor anunta candidatul pentru postul de primar al Capitalei in prima jumatate a lunii martie, iar acesta trebuie sa aiba cele mai mari sanse sa scoata PSD-ul departe de Bucuresti.

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din Romania care au depasit miliardul de vizualizari

Antena 1 este televiziunea care detine doua dintre cele mai urmarite emisiuni pe Youtube, in Romania, cu peste un miliard de vizualizari.

Se schimba harta Europei! Care sunt cele 6 tari care vor adera la Uniunea Europeana

Charles Michel, Presedintele Consiliului European, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu liderii a sase tari din Balcanii de Vest, care candideaza la aderarea UE, pentru o discutie sincera. Se schimba harta Europei! Potrivit AFP, discutiile au avut loc in cursul unui dineu destinat sa pregateasca summitul de la Zagreb, din luna mai. Sper intr-o discutie sincera, .

APADOR-CH: Romania respecta si nu prea condamnarile CEDO. Care sunt cele mai ascultatoare tari

Nu toate deciziile CEDO in urma unor procese sunt implementate in tarile din Europa ce trebuie sa respecte prevederile acestei structuri. Romania se afla aproape de media europeana a deciziilor CEDO neimplementate.

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )