Libnet.ro
UNICEF

22:30

PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru ca rectificarea bugetara sa fie atacata la CCR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru ca rectificarea bugetara sa fie atacata la CCR

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, ca saptamana viitoare liberalii vor sesiza Avocatul Poporului, pentru ca ordonanta de urgenta cu privire la rectificarea bugetara sa fie atacata la Curtea Constitutionala, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Orban: Marti vom sesiza Avocatul Poporului privind rectificarea bugetara. Trebuie atacata la CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii vor trimite, marti, o sesizare catre Avocatul Poporului, prin care ii va solicita sa atace la CCR rectificarea bugetara adoptata de Guvern saptamana trecuta, relateaza Mediafax.

Liberalii vor sesiza Avocatul Poporului pentru a ataca ordonanta privind rectificarea bugetara la CCR

Liberalii sustin ca este inadmisibila decizia Guvernului de a adopta o rectificare bugetara cu incalcarea legii si a decizilor anterioare ale CSAT si un abuz de putere fara precedent, bugetul fiind folosit de PSD ca o arma politica impotriva institutiilor care nu i se subordoneaza lui Liviu Dragnea, relateaza Mediafax. Liberalii vor inainta si ei o sesizare catre Avocatul Poporului pentru a contesta la CCR ordonanta de urgenta privind rectificarea.

Iohannis critica din nou Guvernul pentru rectificarea bugetara: Exista un precedent periculos...

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Viorica Dancila ca a ignorat invitatia sa la dialog in ceea ce priveste rectificarea bugetara si ca a supus spre aprobarea Guvernului proiectul privind aceasta.

Avocatul Poporului va analiza solicitarea lui Iohannis de sesizare a CCR pe rectificarea bugetara

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa publicarea acesteia in Monitorul Oficial, transmite institutia.

Avocatul Poporului analizeaza solicitarea Presedintelui cu privire la sesizarea CCR pe rectificarea bugetara

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa.

Avocatul Poporului analizeaza cererea lui Iohannis privind atacarea ordonantei de rectificare bugetara la CCR, dar si posbilitatea unui conflict juridic ntre Presedintie si Guvern

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa publicarea acesteia in Monitorul Oficial. in acelasi timp, studiaza si posibilitatea existentei unui conflict juridic de natura constitutionala intre Presedintie si Guvern.

Orban: Rectificarea bugetara a fost facuta ilegal si impotriva Constitutiei / Care sunt planurile PNL

Rectificarea bugetara a fost facuta impotriva Constitutiei si fara avizul obligatoriu al Consiliului Superior de Aparare a Tarii, acuza liderul PNL, Ludovic Orban. Este o rectificare care a fost.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Ping-pong intre palate cu rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara continua sa fie motiv de scandal intre cele doua palate. Mult asteptata sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) care s-a reunit ieri ca sa avizeze proiectul de rectificare bugetara a fost suspendata, neobtinandu-se un consens.

Sedinta guvernului pentru rectificare bugetara are loc astazi

Guvernul se intruneste astazi in sedinta la ora 13. 00, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de ieri a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )