Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudorel Toader a jucat in Men in Black

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader a jucat in Men in Black

Tudorel Toader a jucat in filmul Men in Black din 1997, dar nu imi este clar daca era om sau extraterestru si prin urmare nu inteleg daca ii displace eliberarea puscariasilor prin recursul compensatoriu sau din contra, il agreeaza. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader a jucat in Men in Black

Tudorel Toader a jucat in filmul Men in Black din 1997, dar nu imi este clar daca era om sau extraterestru si prin urmare nu inteleg daca ii displace eliberarea puscariasilor prin recursul compensatoriu sau din contra, il agreeaza.

Ministrul Tudorel Toader, amenintat public cu inchisoarea

Sindicalistii din administratia penitenciarelor il avertizeaza pe ministrul justitiei, Tudorel Toader, ca infractiunea de comunicare de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani,.

Tudorel Toader, amenintat cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sindicatele din penitenciare il acuza de dezinformare pe ministrul Justitiei

Sindicatele din penitenciare l-au avertizat vineri pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca furnizarea de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, afirmatia fiind facuta in contextul in care ministrul a declarat miercuri ca autorul faptei de la Medias nu face parte din categoria celor care au beneficiat de recursul compensatoriu, lucru total neadevarat, avand in vedere ca este recidivist.

Ce solutii tehnice are Tudorel Toader pentru a indrepta abuzurile din justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat miercuri seara, in contextul deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la protocoalele dintre Parchet si SRI, ca Parlamentul sau Guvernul urmeaza sa adopte acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din justitie.

Tudorel Toader, dupa decizia CCR: Vom adopta acte juridice de natura sa ndrepte abuzurile / Tudorel nu explica natura demersurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte juridice pentru a indrepta abuzurile din justitie, in contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete, insa nu a explicat pe larg ce vizeaza aceste demersuri, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016.

PNL: Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu. intr-o.

Anuntul lui Tudorel Toader in mijlocul controverselor privind recursul compensatoriu: Instantele de judecata vor fi dotate cu terminale interactive de tip kiosk

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta joi, in plin scandal legat de efectele aplicarii legii recursului compensatoriu, dotarea instantelor de judecata cu terminale interactive de tip kiosk. intr-o.

Tudorel Toader: Vom adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat miercuri seara ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din Justitie. Trebuie indreptate abuzurile. Nu e suficient sa ne spuna CCR ca a fost incalcata Constitutia, a declarat Toader la postul Digi24.

Unii dintre jurnalisti nu au fost lasati sa intre n Ministerul Justitiei, la declaratia lui Tudorel Toader

Cativa jurnalisti, printre care si cei ai agentiei Mediafax, au fost opriti miercuri la poarta Ministerului Justitiei, pe motiv ca cererile de acreditare transmise pentru declaratia lui Tudorel Toader, de la ora 17. 00, au nevoie de timp de procesare, relateaza Mediafax.

Jurnalisti tinuti la poarta ministerului condus de Tudorel Toader in timpul declaratiilor de presa

Mai multi jurnalistiau fost opriti miercuri la poarta Ministerului Justitiei, pe motiv ca cererile de acreditare transmise pentru declaratia lui Tudorel Toader, de la ora 17. 00, au nevoie de timp de procesare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )