Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNLPSD incompetent:Scolile din Bucuresti nu sunt pregatite pentru inceperea noului an scolar

România Liberă România Liberă,
PNLPSD incompetent:Scolile din Bucuresti nu sunt pregatite pentru inceperea noului an scolar

PNL transmite intr-un comunicat remis presei faptul ca administratia PSD este incompetenta. Liderii . continuă pe România Liberă

PNL Bucuresti: Multe din scolile Capitalei nu sunt pregatite pentru inceperea cursurilor

Reprezentantii PNL Bucuresti afirma ca multe din scolile Capitalei nu sunt pregatite pentru incepere.

Ce TRAGEDIE! A fost GASIT MORT, intr-un LAC din BUCURESTI!

Tragedie in aceasta dimineata, in Capitala! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost gasit mort, in lacul IOR, din Bucuresti. ISU Bucuresti Ilfov a transmis ca in jurul orei 7:00 a fost anuntat .

Fata batuta si umilita intr-un parc din Bucuresti. De fata erau zeci de copii

Caz socant intr-un parc din Bucuresti. O fata in varsta de aproximativ 12 ani a fost batuta si umilita, de mai multe fete de aceeasi varsta. De fata se aflau zeci de copii. Totul s-ar fi intampl.

Mai multe zone din Bucuresti, fara curent electric joi: Lucrari anuale de reparatii si de intretinere

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,.

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

-Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,.

La scoala ca pe santier. Ore mai scurte pentru ca lucrarile de renovare nu au fost terminate peste vara. Elevii din doua licee din Bucuresti se vor inghesui in aceeasi cladire

Zgomot de picamer, praf si dezordine, asta va fi intampinarea pe care o vor face unele dintre scolile din Capitala elevilor care vor veni luni, 9 septembrie, la deschiderea oficiala a cursurilor pentru anul scolar 2019-2020. Acesta este si cazul Scolii Nr. 150, situata in zona Eroilor din Sectorul 5, unde lucrarile nu au fost terminate, iar scoala va incepe printre aceste lucrari.

Minora batuta cu salbaticie intr-un parc din Bucuresti

O fata a fost batuta cu salbaticie si umilita de mai multe fete de aceeasi varsta, in Parcul Morarilor, din Capitala. Dupa ce minora a fost atacata, lovita cu picioarele si tarata pe jos,.

Buna ziua, din Madagascar! Sunt sora Celestina, malgasa, si vorbesc romaneste!

Vizita papei Francisc in Madagascar a adus si o surpriza pentru Romania. Unul din trimisii speciali Radio Vatican a reusit sa gaseasca un malgas catolic care vorbeste limba romana. Este sora Celestina,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )