Libnet.ro
UNICEF

13:15

Minora batuta cu salbaticie intr-un parc din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Minora batuta cu salbaticie intr-un parc din Bucuresti

O fata a fost batuta cu salbaticie si umilita de mai multe fete de aceeasi varsta, in Parcul Morarilor, din Capitala. Dupa ce minora a fost atacata, lovita cu picioarele si tarata pe jos,. continuă pe Antena3

Fata batuta si umilita intr-un parc din Bucuresti. De fata erau zeci de copii

Caz socant intr-un parc din Bucuresti. O fata in varsta de aproximativ 12 ani a fost batuta si umilita, de mai multe fete de aceeasi varsta. De fata se aflau zeci de copii. Totul s-ar fi intampl.

Ce TRAGEDIE! A fost GASIT MORT, intr-un LAC din BUCURESTI!

Tragedie in aceasta dimineata, in Capitala! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost gasit mort, in lacul IOR, din Bucuresti. ISU Bucuresti Ilfov a transmis ca in jurul orei 7:00 a fost anuntat .

Mai multe zone din Bucuresti, fara curent electric joi: Lucrari anuale de reparatii si de intretinere

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,.

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

-Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,.

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala.

Femeie agresata intr-o cafenea din Bucuresti. Atacatorul e cautat de Politie (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie,asupra unei femei de 33 de.

Atentie, SE TAIE curentul: Zonele din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu care raman miercuri fara energie electrica

Mai multe zone dinBucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane miercuri, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )