Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poate cea mai ciudata leguma care va fi cultivata in spatiu

Playtech Playtech,
Poate cea mai ciudata leguma care va fi cultivata in spatiu

S-ar putea ca legumele cultivate in spatiu sa nu para o prioritate necesara pentru NASA, insa experimentul va fi unul util pentru misiunile viitoare. Trimiterea omului pe Luna sau chiar pe. continuă pe Playtech

Cum sa faci aluat de clatite la sticla! Este cea mai rapida si cea mai delicioasa reteta

Stim cu totii ca partea cea mai neplacuta in prepararea clatitelor este spalatul vaselor care s-au folosit in procesul de fabricatie a aluatului - toate bolurile, oalele, blenderul.

Liverpool l-a transferat pe Harvey Elliott, jucatorul care a debutat la cea mai frageda varsta in Premier League

Liverpool a anuntat, duminica, transferul atacantului Harvey Elliott, in varsta de 16 ani, de la Fulham. Elliott a intrat in istoria Premier League la 4 mai, cand a devenit, la 16 ani si 30 de zile, cel mai tanar atacant care debuteaza in Premier League. El a evoluat atunci ca titular pentru Fulham, in intalnirea cu Wolverhampton.

De cati bani ai nevoie sa te muti si sa traiesti in alta tara. Care e cea mai scumpa destinatie

Daca vrei sa te muti si sa traiesti in alta tara, trebuie sa pui deoparte niste bani. Atunci cand vrei sa o iei de la zero, apar mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolvi, deci nu vrei sa te trezesti fara bani, singur intr-o tara straina. De cati bani ai nevoie sa te .

Anastasia Soare, cea mai bogata romanca, are probleme cu banii. Ce decizie a luat, recent

Anastasia Soare, alias Regina Sprancenelor, este un nume cunoscut si peste hotare pentru realizarile sale necontestate ale frumusetii ochilor si sprancenelor. Treptat, a devenit cea apreciata de straini pentru munca ei, adunand, astfel, si o avere care acum scade considerabil. Anastasia Soare are probleme cu banii Anastasia Soare este cunoscuta la Hollywood ca un profesionit .

Sanctiunile au lovit in plin Coreea de Nord: Economia a suferit cea mai dura recesiune anuala de dupa 1997, exporturile s-au prabusit cu 90%

Economia Coreei de Nord s-a micsorat in 2018 pentru al doilea an consecutiv, scaderea PIB fiind cea mai mare din ultimii 21 de ani, in conditiile sanctiunilor internationale si a secetei, a transmis vineri banca centrala din Coreea de Sud, citata de Reuters.

Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

Politia rusa a retinut peste 1. 000 de oameni, sambata, la Moscova, in ceea ce a fost una dintre cele mai mari descinderi impotriva unei opozitii tot mai vocale din ultimii ani, care a reclamat atitudinea.

ACEASTA este CEA MAI CAUTATA FACULTATE din Romania! TOPUL este cu TOTUL NEASTEPTAT

Proaspetii absolventi de liceu stau cu sufletul la gura asteptand sa vada daca au intrat la facultatea pe care si-o doreau sa o urmeze. Multi dintre ei au aflat deja raspunsul.

Compania de comenzi online Takeaway.com cumpara JustEat. Cele doua formeaza impreuna cea mai mare firma de livrat mancare, evaluata la 9,5 miliarde euro

JustEat si Takeaway. com doi jucatori importanti de pe piata comenzilor online si livrarii de mancare au semnat un acord de fuziune in urma caruia vor forma cel mai mare jucator din domeniu, evaluat la circa 9,5 miliarde de euro, scrie BBC.

S-A CASATORIT cu iubirea vietii sale si a MURIT dupa doua ore: Cea mai EMOTIONANTA poveste de dragoste a momentului!

Un tanar bolnav de cancer s-a casatorit cu iubirea vietii sale in spital. Din pacatem, casnicia lor nu a durat decat doua ore pentru tanarul a murit. Juan Antonio, 33 de ani) a luptat timp de mai bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )