Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum sa faci aluat de clatite la sticla! Este cea mai rapida si cea mai delicioasa reteta

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci aluat de clatite la sticla! Este cea mai rapida si cea mai delicioasa reteta

Stim cu totii ca partea cea mai neplacuta in prepararea clatitelor este spalatul vaselor care s-au folosit in procesul de fabricatie a aluatului - toate bolurile, oalele, blenderul. continuă pe Adevărul

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

ACEASTA este CEA MAI CAUTATA FACULTATE din Romania! TOPUL este cu TOTUL NEASTEPTAT

Proaspetii absolventi de liceu stau cu sufletul la gura asteptand sa vada daca au intrat la facultatea pe care si-o doreau sa o urmeze. Multi dintre ei au aflat deja raspunsul.

MIRACOL SAU BLESTEM?! Sangele de aur, cea mai RARA grupa de SANGE din lume. VEZI AICI daca si tu te afli printre ACESTI OAMENI

Sangele de aur este cea mai rara grupa de sange din lume. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) in toata lumea exista putin.

De ce viata lui Meghan Markle la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana

Meghan Markle, intens criticata pentru aparitiile ei publice, rezista cu stoicism in fata parerilor oamenilor si chiar actioneaza dupa cum doreste, desi incalca protocolul. De protocol a fugit si printesa Diana, dar situatia a stat diferit in cazul ei. De ce viata lui Meghan la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana.

Anastasia Soare, cea mai bogata romanca, are probleme cu banii. Ce decizie a luat, recent

Anastasia Soare, alias Regina Sprancenelor, este un nume cunoscut si peste hotare pentru realizarile sale necontestate ale frumusetii ochilor si sprancenelor. Treptat, a devenit cea apreciata de straini pentru munca ei, adunand, astfel, si o avere care acum scade considerabil. Anastasia Soare are probleme cu banii Anastasia Soare este cunoscuta la Hollywood ca un profesionit .

Statul roman le datoreaza 95 de miliarde de lei bancilor. Romania, una dintre tarile cu cea mai ridicata expunere a sistemului bancar fata de stat

Statul roman este dator la banci cu 95 de miliarde de lei, iar acelasi raport anual al BNR arata ca Romania este una dintre tarile cu cea mai ridicata expunere a sistemului bancar fata de stat, in.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Sanctiunile au lovit in plin Coreea de Nord: Economia a suferit cea mai dura recesiune anuala de dupa 1997, exporturile s-au prabusit cu 90%

Economia Coreei de Nord s-a micsorat in 2018 pentru al doilea an consecutiv, scaderea PIB fiind cea mai mare din ultimii 21 de ani, in conditiile sanctiunilor internationale si a secetei, a transmis vineri banca centrala din Coreea de Sud, citata de Reuters.

Rares Bogdan prezinta datele care arata CUM iNGROAPA PSD ROMANIA: Tara noastra, cea mai riscanta din UE

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan prezinta joi, pe Facebook, cifre care arata cum ingroapa PSD Romania. Potrivit liberalului, tara noastra se imprumuta la cea mai mare rata a dobanzii din Europa si.

PROGNOZA METEO 25 IULIE. Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, iar in vest si sud va deveni local calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in jumatatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )