Libnet.ro
UNICEF

08:45

Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse

Playtech Playtech,
Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse

Cele doua trailere aparute pana acum ale filmului The Martian arata ca vom avea de-a face cu un SF poate mai bun decat Interstellar si Gravity. Pentru multi, poate ca The Martian suna ca o actualizare a Interstellar: un SF cu buget mare, in care Matt Damon ramane cumva captiv in spatiu. Totusi, daca esti [] Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone

In toamna, odata cu noile modele de iPhone, Apple va lansa si iOS 9. Chiar daca nu vine cu modificari mari, daca ar folosi aceasta idee a unui fost designer, ecranul de standby ar fi mult mai util. Odata cu iOS 7 a fost schimbat sistemul de operare de pe iPhone si iPad. Acum, a [] Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului

Huawei Honor i7 este un nou dispozitiv al chinezilor, dar unul care se straduieste foarte mult sa iasa in evidenta prin doua functionalitati cel putin diferite. Huawei are cateva dispozitive interesante anul acesta, printre care P8 si seria Honor partial disponibila in Romania. Recent, a adaugat seriei Honor un nou model. Vine cu scanner pentru [] Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara in care spitalele sunt obligate prin lege sa angajeze clovni. Rasul e cel mai bun medicament

Spitalele din provincia provincia Buenos Aires, cea mai populata din Argentina, vor fi obligate sa angajeze clovni in serviciile de pediatrie pentru a-i distra pe copiii bolnavi, potrivit unei legi adoptate.

Google OnHub e, poate, cel mai inteligent si performant router

Intr-o mutare destul de interesanta a gigantului din Mountain View, tocmai a fost lansat oficial unul dintre cele mai performante routere, Google OnHub. Retelele wireless din casa au devenit mult mai solicitate decat in urma cu cativa ani, cand ati cumparat ultimul vostru router. Ca urmare in curand vom fi asaltati de router wireless inteligente, [] Google OnHub e, poate, cel mai inteligent si performant router Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Boromir si-a dublat profitul in primele sase luni

Actiunile Boromir Prod Buzau s-au apreciat, in perioada 6 - 13 august, cu 10,45%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Matasea de porumb, cel mai bun leac pentru boli de rinichi. De ce este interzisa diabeticilor si gravidelor

Folosita cu succes pentru tratarea afectiunilor tractului genito-urinar pana la tensiune arteriala sau diabet, matasea de porumb poate deveni un adevarat dusmnan al sanatatii. Pentru ca are capacitatea de a scadea nivelul de potasiu din sange, trebuie consumata cu prudenta doarece provoaca mancarimi, alergii si iritatii.

Cine este mai bun? Novak Djokovic din 2011 sau cel din 2015? Cateva cifre interesante despre evolutia sigura a celui atat de greu de batut

In 2011, Novak Djokovic a uimit pe toata lumea, reusind datorita unui joc foarte bun sa domine autoritar circuitul ATP. De atunci, in fiecare an se face o comparatie cu acel an de gratie al sarbului. Nici 2015 nu putea sa sara din schema, iar cifrele spun, la multe capitole, ca Nole este chiar mai bun acum decat a fost in urma cu patru ani. Principalele arme imbunatatite: serviciul, jocul la fileu si increderea in propriile forte.

SIF Muntenia, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF4 Muntenia au crescut cel mai mult in cadrul indicelui sectorial BET-FI, cu 3,78%, in perioada 10-17 august, raportat la moneda euro, temperand scaderea indicelui la -1,22%.

Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi

Se pare ca Tinder poate fi invinuit pentru multe lucruri rele care se intampla in lume. Nu numai ca distruge abilitatea de a avea relatii bazate pe sentimente sincere, dar aduce moartea si pentru cluburi si festivaluri de muzica sic!). Oricat ar suna de absurd, aceasta este afirmatiaunui promoter muzical. Pe pagina de Facebook a [] Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )