Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce poate face, totusi, Dacian Ciolos pentru revenirea la alegeri in doua tururi

Hotnews Hotnews,
 Ce poate face, totusi, Dacian Ciolos pentru revenirea la alegeri in doua tururi

Premierul Dacian Ciolos nu poate dispune prin ordonanta de urgenta revenirea in doua tururi de scrutin, dar poate sa faca altceva: sa initieze un proiect de lege pe care sa-l trimita Parlamentului, sa solicite procedura de urgenta si sa lase in felul asta partidele si Parlamentul sa-si mai asume odata cum vor sa organizeze alegerile locale din acest an. Am explicat deja de de ce pozitia premierului Ciolos de a respinge cererea liberalilor care i-au cerut un OUG este corecta. Totusi, cei care-i reproseaza ca nu se poate deroba in intregime de responsabilitate pe o tema atat de serioasa au dreptate. De ce?. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, despre alegeri locale in doua tururi: Nu cred ca este democratic ca un Guvern independent sa modifice prin OUG o decizie politica

Premierul Dacian Ciolos refuza propunerea PNL de a modifica legislatia electorala prin ordonanta de urgenta, astfel incat primarii sa fie alesi din doua tururi de scrutin. Ciolos aminteste ca legea a fost rezultatul unei intelegeri intre PSD si PNL.

Dacian Ciolos, in vizita in Franta: Europa este in dificultate in problema migratiei, dar o solutie poate fi gasita prin dialog

Europa este in mare dificultate in ceea ce priveste problema migratiei si Romania considera ca solutia trebuie sa fie gasita prin dialog intre toate statele membre ale Uniunii Europene, a declarat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu pentru posturile France 24 si Radio France International, la finalul vizitei sale oficiale de doua zile efectuate in Franta, transmite Agerpres.

Dacian Ciolos face o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Hollande

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos va face, in perioada 20-21 ianuarie, o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, prilej cu care cei doi vor avea o intalnire urmata de un dejun de lucru si de declaratii de presa comune, informeaza Guvernul.

Scrisoarea Adrianei Saftoiu pentru premierul Dacian Ciolos

Fostul deputat PNL Adriana Saftoiu ii trimite o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos. Una in care ii vorbeste despre compromisuri si despre votul in doua tururi la alegerile locale. Aveti dreptate sa.

Dacian Ciolos este primit astazi la Palatul Elysee de Francois Hollande: Raportul MCV si aderarea la Schengen, pe masa discutiilor

Premierul Dacian Ciolos se va intalni astazi cu presedintele Frantei, Francois Hollande, si cu premierul Manuel Valls pentru a discuta despre raportul MSV, care va fi facut public la sfarsitul lunii ianuarie, dar si despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Dacian Ciolos, despre OUG ceruta de PNL privind alegerea primarilor in doua tururi: Nu cred ca e democratica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti, referindu-se la solicitarea PNL privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, ca nu este democratic ca o lege.

PNL ii cere lui Dacian Ciolos o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Liberalii ii cer premierului Dacian Ciolos sa emita o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii in sensul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, a anuntat, luni, copresedintele PNL, Alina.

Dacian Ciolos, prins la mijloc de PSD si PNL

Fostul deputat PNL Adriana Saftoiu ii adreseaza o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos. Una in care ii vorbeste despre compromisuri si despre votul in doua tururi la alegerile locale. Aveti dreptate.

Dacian Ciolos, catre sefii de companii franceze: Romania este o tara stabila in care nu avem partide extremiste

Premierul Dacian Ciolos i-a indemnat joi pe sefii mai multor companii franceze sa investeasca in Romania, afirmand ca tara este stabila din punct de vedere politic si predictibila in ceea ce priveste politicile economice si legislative, informeaza Agerpres.

Dacian Ciolos, vizita oficiala in Franta. Ce a discutat premierul cu presedintele francez

Premierul Dacian Ciolos si-a inceput miercuri vizita oficiala de doua zile in Franta. Seful Guvernului roman a fost primit la Paris cu onoruri militare, in cadrul unei ceremonii desfasurate la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )