Libnet.ro
UNICEF

21:30

De ce poate fi periculoasa Karolina Pliskova si care sunt armele Simonei Halep inainte de marea finala de la Roma

Hotnews Hotnews,
 De ce poate fi periculoasa Karolina Pliskova si care sunt armele Simonei Halep inainte de marea finala de la Roma

Karolina Pliskova are toate motivele sa fie increzatoare inainte de finala de la Roma, ea reusind sa o invinga de patru ori pana acum pe Simona. Victoria care-i da totusi cele mai mari sperante este cea de la Madrid, din 2018. Atunci, Halep avea o serie impresionanta de 15 victorii consecutive la Caja Magica. Meciul de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30. continuă pe Hotnews

Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, detinatoarea titlului, va fi adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 290 dolari, programata luni la Foro Italico.

FOTO Karolina Pliskova si partea plina a paharului: Macar exista un emoji pentru asta

A pierdut titlul de la Roma, insa Karolina Pliskova a gasit puterea sa glumeasca dupa ce a abandonat in finala disputata impotriva Simonei Halep. Jucatoarea din Cehia a postat pe Twitter o poza cu trofeul destinat finalistei alaturi de un mesaj optimist Macar exista un emoji pentru asta.

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in finala - Care este scorul meciurilor directe

Turneul de la Roma va avea parte de o finala intre primele doua favorite ale tabloului feminin, Simona Halep 1) urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova cap de serie numarul 2 si campioana en-titre). Partida se va disputa luni, de la ora 15:30, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in finala de la Roma. Titlu obtinut de Halep dupa abandonul adversarei

Luni de la ora 15:30 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA Premier 5 de la Roma. Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova.

Karolina Pliskova, inaintea finalei cu Simona Halep: Simt ca este suprafata ei, dar am mai invins-o pe zgura

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roma, ca meciul pentru trofeu cu Simona Halep va fi foarte dificil, romanca fiind o luptatoare. Ea a mentionat ca simte sa zgura este suprafata lui Halep, insa a adaugat ca a invint-o totusi pe romanca pe o astfel de suprafata.

WTA Roma: Karolina Pliskova, detinatoarea trofeului, s-a calificat in sferturi

Karolina Pliskova campioana en titre si a doua favorita) s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Tarile care au disparut de pe harta. Care sunt motivele: Adesea se reduce doar la prostie

Tarile lumii sunt in continua schimbare. Dar cum ar fi sa aflam ca unele dintre acestea nu mai exista deloc? Care sunt motivele si ce s-a intamplat ramane sa descoperim in randurile care urmeaza. Tarile care au disparut de pe harta Tarile lumii sunt recunoscute de ONU si sunt in numar 195 de tari, astazi, .

Semnal de alarma tras de un cunoscut medic pediatru. Simptomele COVID-19, diferite la copii. Care sunt tulburarile cel mai des intalnite

Inceperea scolii in contextul pandemiei de COVID-19 constituie un factor de stres pentru toata lumea. in ciuda beneficiilor pe care elevii le au odata cu reintegrarea in societate, parintilor le este frica din cauza riscului la care sunt expusi copiii. Un motiv in plus de ingrijorare este acela ca simptomele COVID-19 la copii sunt atipice, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )