Libnet.ro
UNICEF

17:45

Poate Victor Ponta schimba majoritatea in Parlament?

Adevărul Adevărul,
Poate Victor Ponta schimba majoritatea in Parlament?

Campania de racolare, prin care Victor Ponta doreste sa destabilizeze PSD si sa alcatuiasca un nou UNPR, a reinviat sperantele adversarilor PSD. Acestia spera ca o condamnare a lui Liviu Dragnea va duce partidul intr-o criza de leadership fara precedent, care va conduce rapid la caderea Guvernului Dancila. Mai mult, s-ar accelera hemoragia unor parlamentari PSD catre Pro Romania, fenomen care va duce la reconfigurarea majoritatii parlamentare. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, anunt de ultima ora. Mutarea pe care o face in Parlament

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat, luni, ca saptamana aceasta va depune cerere pentru pentru infiintarea de grup parlamentar. Saptamana aceasta vom depune cerere pentru.

Partidul lui Ponta strica majoritatea PSD-ALDE din Camera Deputatilor

Migratia unor parlamentari catre Partidul Pro Romania, formatiune unde principala voce e fostul premier Victor Ponta, ii face pe cei din coalitia PSD-ALDE sa depinda de voturile UDMR si ale alesilor din grupul minoritatilor, dupa ce mai multi social-democrati si-au dat demisia din PSD pentru a merge alaturi de Ponta.

Probleme pentru Victor Ponta: De ce nu se poate infiinta un grup parlamentar Pro-Romania

Victor Ponta a anuntat ca cursul acestei saptamani va depune o cerere pentru infiintarea de grup parlamentar al formatiunii Pro-Romania. Planurile fostului premier ar putea insa sa nu reuseasca,.

Victor Ponta a relansat Pro Romnia cu atacuri la PSD. Suntem un Start Up Party. O societate nu poate progresa scotnd n fata analfabeti politic, care se califica doar pentru ca sunt obedienti

Fostul premier Victor Ponta a relansat, luni, partidul Pro Romania cu atacuri la adresa PSD, fara a nominaliza insa. El a sustinut ca formatiunea sa este un Stat Up Party cu orientare pro-europeana si a facut apel la fostii sai colegi si colaboratori sa i se alature.

Victor Ponta, atac la PSD: O societate nu poate sa progreseze scotand in fata mediocri, analfabeti politic care se califica prin obedienta fata de partid sau lider (VIDEO)

In cadrul evenimentului de lansare a partidului sau PRO-Romania, Victor Ponta nu a uitat de fostul sau partid PSD si de conflictul cu Liviu Dragnea si a lansat mai multe atacuri. CLICK AICI - Pica Guvernul.

Un alt fost ministru PSD alege partidul lui Victor Ponta

Un alt fost ministru din timpul guvernelor conduse de Victor Ponta se alatura noului sau partid, PRO Romania. Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social, a anuntat ca se alatura lui Victor Ponta.

Gabriel Oprea, despre Victor Ponta: L-am sfatuit sa nu demisioneze dupa Colectiv. El a crezut ca era ceva dirijat politic impotriva lui

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca dupa tragedia din Colectiv l-a sfatuit pe Victor Ponta sa nu demisioneze pentru ca avea o guvernare buna si putea sa gestioneze situatia creata atunci.

Victor Ponta a anuntat conditiile in care Pro Romania va vota pentru demiterea lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta, unul dintre liderii Pro Romania, a anuntat conditiile in care formatiunea sa va vota pentru demiterea Vioricai Dancila la motiunea de cenzura pe care urmeaza sa o depuna PNL.

Victor Ponta: GROPARUL DNA ar putea sa fie chiar doamna Kovesi. Se TINE de FUNCTIE dupa ce a gresit

Victor Ponta, iesire dura la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in contextul in care Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) este asteptata, miercuri, sa se pronunte pe sesizarea privind un eventual .

Victor Ponta, la Adevarul Live: Mi s-a propus de catre Darius Valcov, cand eram premier, sa luam banii de la Pilonul 2

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta, la Adevarul Live de la ora 13. 00, cati parlamentari va mai racola de la PSD sau din alte partide. Va vota motiunea de cenzura anuntata de PNL? Va candida la alegerile europarlamentare? Ar vota un nou Guvern PSD-ALDE, cu alt premier? De ce s-a inconjurat de oameni vechi in noul sau proiect politic?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )