Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pod prabusit, dupa ce a fost lovit de un feribot. Mai multe masini au cazut in apa

Antena3 Antena3,
Pod prabusit, dupa ce a fost lovit de un feribot. Mai multe masini au cazut in apa

O portiune dintr-un pod din Brazilia s-a prabusit, pe aproximativ 200 de metri, dupa ce a fost lovit de un feribot. Potrivit martorilor, doua masini au cazut in apa, dupa ce ambarcatiunea a lovit unul. continuă pe Antena3

TRAGEDIE: Un pod s-a PRABUSIT dupa ce a fost lovit de un feribot (VIDEO)

O portiune de aproximativ 200 de metri dintr-un pod din Brazilia s-a prabusit, dupa ce acesta a fost lovit de un feribot care trecea pe raul Moju, informeaza B1 TV. Pentru moment, numarul celor raniti nu este cu.

VIDEO impuscaturi in Copenhaga: Mai multe persoane au fost ranite, alte 14 arestate

14 tineri au fost arestati dupa ce sambata seara mai multe persoane au fost ranite in urma unui incident cu impuscaturi, in Copenhaga, Danemarca, potrivit euronews.

VIDEO Un pod din Brazilia s-a prabusit dupa ce un feribot a intrat in unul dintre pilonii de sustinere / Nu se stie numarul victimelor

Un feribot a intrat intr-un pod din statul brazilian Para, ceea ce a dus dus la scufundarea unei sectiuni de 200 de metri a constructiei in raul Moju, relateaza BBC.

Accident grav in Capitala. Un barbat a facut infarct la volan si a lovit mai multe masini. Circulatia este paralizata

Accident grav pe Bulevardul Cobalcescu din Capitala. Un sofer a facut infarct la volan si a lovit mai multe masini care erau parcate. Circulatia a fost blocata la fata locului. Au fost aduse mai multe.

Cate cabinte stomatologice cu program non-stop sunt in Bucuresti. Sectorul 1 are cele mai multe clinici

Un oras aglomerat ca Bucurestiul are cu siguranta nevoie de servicii non-stop in cat mai multe domenii, fie ca vorbim de restaurante, servicii medicale generale, farmacii sau cabinete stomatologice.

VIDEO Inundatiile fac ravagii in Insula Creta, unde mai multe localitati sunt sub ape

Inundatiile fac prapad in Insula Creta, unde mai multe localitati sunt sub ape, iar familii intregi au urcat pe case pentru a se salva in fata urgiei.

Alimentarea cu energie electrica intrerupta in mai multe zone limitrofe din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta partial in mai multe zone din jurul Bucurestiului, dar si din cartierul Colentina, in ziua de duminica, 7 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 18:00,.

Un barbat de 30 de ani a fost lovit de metrou la statia Stefan Cel Mare

Un barbat a cazut duminica pe sina de metrou, fiind lovit de o garnitura la statia Stefan cel Mare, in jurul orei 13. 40, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. El a mai spus ca inca nu se stie daca a fost o tentativa de suicid sau un accident, relateaza Mediafax.

Copacii ciuntiti. Ce s-a intamplat cu arborii de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, toaletati de autoritatile locale

Mai multi arbori de pe Bulevardul Regina Elisabeta si Bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

FOTOGALERIE Copacii care au pierdut lupta cu toaletarea: Arbori de pe mai multe bulevarde din Bucuresti, taiati barbar anul trecut de autoritatile locale, s-au uscat

Mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta si bulevardul Aviatorilor s-au uscat dupa ce in urma cu un an sau doi au fost toaletati barbar de autoritatile locale. Asta demonstreaza inca o data ca felul in care primariile din Bucuresti gestioneaza aceasta problema este gresit si da dreptate specialistilor si cetatenilor care cer autoritatilor sa opreasca masacrarea copacilor si sa toaleteze responsabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )