Libnet.ro
UNICEF

18:45

TRAGEDIE: Un pod s-a PRABUSIT dupa ce a fost lovit de un feribot (VIDEO)

B1 B1,
TRAGEDIE: Un pod s-a PRABUSIT dupa ce a fost lovit de un feribot (VIDEO)

O portiune de aproximativ 200 de metri dintr-un pod din Brazilia s-a prabusit, dupa ce acesta a fost lovit de un feribot care trecea pe raul Moju, informeaza B1 TV. Pentru moment, numarul celor raniti nu este cu. continuă pe B1

Pod prabusit, dupa ce a fost lovit de un feribot. Mai multe masini au cazut in apa

O portiune dintr-un pod din Brazilia s-a prabusit, pe aproximativ 200 de metri, dupa ce a fost lovit de un feribot. Potrivit martorilor, doua masini au cazut in apa, dupa ce ambarcatiunea a lovit unul.

VIDEO Un pod din Brazilia s-a prabusit dupa ce un feribot a intrat in unul dintre pilonii de sustinere / Nu se stie numarul victimelor

Un feribot a intrat intr-un pod din statul brazilian Para, ceea ce a dus dus la scufundarea unei sectiuni de 200 de metri a constructiei in raul Moju, relateaza BBC.

Un barbat de 30 de ani a fost lovit de metrou la statia Stefan Cel Mare

Un barbat a cazut duminica pe sina de metrou, fiind lovit de o garnitura la statia Stefan cel Mare, in jurul orei 13. 40, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. El a mai spus ca inca nu se stie daca a fost o tentativa de suicid sau un accident, relateaza Mediafax.

Atac violent asupra fiului lui Ozzy Osbourne! A fost lovit in cap de un barbat inarmat cu o surubelnita

Fiul lui Ozzy Osbourne, in varsta de 33 de ani, a fost atacat in plina strada, in Los Angeles. Jack Osbourne a fost atacat de un barbat inarmat cu o surubelnita, care ulterior a incercat sa-i injunghie pe.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )