Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pokemon Duel este cel mai nou joc de mobil cu indragitele caractere

Playtech Playtech,
Pokemon Duel este cel mai nou joc de mobil cu indragitele caractere

Nu cred ca vom mai vedea vreun joc cu Pikachu la fel de popular precum Pokemon Go, dar asta nu inseamna ca noul Pokemon Duel nu va avea un numar mare de fani. Clasicul joc Pokemon pe care l-ati experimentat la un moment dat pe consolele Nintendo avea foarte multe componente. Pe langa strangerea si []. continuă pe Playtech

Satan este cel mai nou ransomware oferit spre inchiriere

Datele tale pot fi puse in pericol, mai nou, chiar si de cei care nu au un ransomware propriu, dar care inchiriaza un asemenea malware. Un nou pericol reprezentat de aceste infectii malware il reprezinta existenta platformelor RaaS, sau ransomware-as-a-service ransomware ca serviciu), ce iti ofera posibilitatea de a lansa atacuri informatice fara sa detii [].

Romania, un nou TEST pe justitie: Comisia Europeana discuta cel mai nou raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare

Romania da miercuri un nou test pe Mecanismul de Cooperaresi Verificare. Comisia Europeana discuta, la zece ani de la instituirea Mecanismului, cel mai recent raport cu privire la progresele.

Faze tari: Spectaculos. Acesta este cel mai lung pod plutitor din lume; Zapada cu gust de jambon, placerea cainilor dintr-o localitate slovena; NASA a descoperit crapaturi de noroi pe Marte

Cum isi restaurau virginitatea femeile in trecut: retetele medievale pentru a redeveni virgina. Numeroase retete si sfaturi pentru femeile care isi doreau sa isi insele sotii sau pentru tinerele care sperau ca isi vor recupera. Acest costum te-ar putea transforma intr-un supererou. In 2016, Armata SUA a finantat proiectul unui exocostum flexibil, care sa ii ajute pe soldati sa care echipamente grele. Acum, un studiu arata cat de eficienta.

Filmul Toni Erdman, filamt aproape integral in Romania, intra in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain. Lungmetrajul a fost coprodus de romanca Ada Solomon |FOTO + VIDEO

Filmul Toni Erdman, coprodus de romanca Ada Solomon, a fost intrat in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain, in cadrul celei de-a 89-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Filmul Toni Erdman, filmat in Romania, intra in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain. Lungmetrajul a fost coprodus de romanca Ada Solomon |FOTO + VIDEO

Filmul Toni Erdman, coprodus de romanca Ada Solomon, a fost intrat in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain, in cadrul celei de-a 89-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Oscar 2017: Lungmetrajul Toni Erdmann, produs de romanca Ada Solomon si filmat la Bucuresti, nominalizat la categoria cel mai bun film strain (VIDEO)

Lungmetrajul Toni Erdmann, filmul care a fost regizat de Maren Ade si produs romanca de Ada Solomon Hi Film-Romania, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain la.

Premiile Oscar 2017: Filmul Toni Erdmann, produs de Ada Solomon, nominalizat pentru cel mai bun film strain. Lista completa a nominalizarilor

Toni Erdmann, film co-produs de Ada Solomon, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain in cadrul celei de-a 89-a editie a premiilor Oscar. Academia de Film Americana, institutia care decerneaza premiile Oscar a.

Avocatul lui Dan Adamescu: Clientul meu a murit cel mai probabil de septicemie

Avocatul lui Dan Adamescu, Catalin Breazu a declarat ca mortea omului de afaceri a fost cel mai probabil din cauza septicemiei care i-a afectat toate organele, anunta Hot News. Acesta a mai declarat ca trupul.

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Va fi gata cel mai devreme in anul 2018

Punerea in functiune a tronsonului de metrou din Drumul Taberei se va realiza, cel mai devreme, in primul semestru al anului 2018.

DRAGOSTE, NU URA. Faceti America mareata din nou!. Sutele de mii de protestatari, cel mai PUTERNIC mesaj pentru Donald Trump (VIDEO)

Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, insa nu toata lumea este de acord cu acest lucru. Sute de mii de oameni au iesit in strada, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )