Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pokemon Go, interzis in Arabia Saudita: Jocul se bazeaza pe teoria evolutiei speciilor formulata de Darwin si respinsa de catre musulmani

B1 B1,
Pokemon Go, interzis in Arabia Saudita: Jocul se bazeaza pe teoria evolutiei speciilor formulata de Darwin si respinsa de catre musulmani

Cea mai mare organizatie religioasa din Arabia Saudita a republicat interdictia din 2001 referitoare la personajele din desene animate japoneze, potrivit francais. rt. com. Aceasta interdictie reprezinta o. continuă pe B1

Pokemon Go, interzis in Arabia Saudita. Ce ii deranjeaza pe clericii sauditi la monstruletii din popularul joc pentru smartphone

Cel mai important organism religios din Arabia Saudita a republicat o fatwa din 2001 care interzice jocurile Pokemon, in contextul in care Pokemon Go, jocul de realitate augmentata lansat la inceputul acestei luni, face senzatie in lume si se raspandeste in Orientul Mijlociu, relateaza AFP.

Jocurile Pokemon, pe lista neagra in Arabia Saudita

Cel mai important organism religios din Arabia Saudita a publicat, joi, un document prin care interzice jocurile Pokemon.

Victor Piturca, sechestrat in Arabia Saudita: Fostul selectioner, in conflict cu seicii de la Al-Ittihad

Victor Piturca e blocat in Arabia Saudita! Piti si-a reziliat unilateral contractul cu formatia saudita, Al-Ittihad, fapt care i-a infuriat pe seicii din conducerea clubului. Acestia l-au reclamat pe.

Alerta terorista in Arabia Saudita. Anuntul facut de Statele Unite

Statele Unite au atras atentia joi asupra unei amenintari iminente impotriva cetatenilor lor care locuiesc ori se deplaseaza la Jeddah, in Arabia Saudita, citand in special.

Alerta: amenintare terorista iminenta impotriva cetatenilor americani din Jeddah, in Arabia Saudita

Statele Unite au atras atentia joi asupra unei amenintari iminente impotriva cetatenilor lor care locuiesc ori se deplaseaza la Jeddah, in Arabia Saudita, citand in special centrele comerciale si restaurantele frecventate de occidentali in acest oras de pe coasta de vest a regatului, potrivit AFP.

Victor Piturca, prizonier in Arabia Saudita. Autoritatile incearca sa il ajute

Autoritatile din Jeddah, Arabia Saudita, au anuntat, miercuri, ca Victor Piturca nu a incalcat legea si i-au cerut Ministerul Saudit al Sportului sa-i elibereze viza de calatorie in regim de urgen.

Gest nesabuit al lui Victor Piturca! De ce il tin seicii prizonier in Arabia SAudita

Victor Piturca nu poate parasi Arabia Saudita, unde a antrenat-o pe Al Ittihad, din cauza unui gest iresponsabil pe care l-a facut.

Gest nesabuit al lui Victor Piturca! De ce il tin seicii prizonier in Arabia Saudita

Victor Piturca nu poate parasi Arabia Saudita, unde a antrenat-o pe Al Ittihad, din cauza unui gest iresponsabil pe care l-a facut.

Un rezident din Arabia Saudita a oferit aproximativ 300.000 de dolari pentru a cumpara telefonul folosit de Erdogan pentru a se adresa multimii in timpul tentativei de lovitura de stat

Un rezident dinArabia Saudita a oferit aproape 300. 000 de dolari pentru cumpararea telefonului pe care presedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a folosit pe 15 iulie, in timpul tentativei de lovitura de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )