Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pokemon Go, interzis la Combinatul ArcelorMittal Galati. Mai multi angajati, surprinsi jucandu-se in timpul serviciului

B1 B1,
Pokemon Go, interzis la Combinatul ArcelorMittal Galati. Mai multi angajati, surprinsi jucandu-se in timpul serviciului

Conducerea Combinatului Siderurgic ArcelorMittal Galati a interzis angajatilor sa mai joace Pokemon Go la serviciu pentru a evita accidentele de munca. Mai multi salariati au fost vazuti jucand Pokemon. continuă pe B1

Statistici ingrijoratoare: Tot mai multi elevi renunta la scoala pentru ca nu au bani de naveta (VIDEO)

Saracia ii impinge pe tot mai multi elevi sa abandoneze scoala. Cifrele arata ca, intr-un singur an, peste 35. 000 de elevi din tara noastra au renuntat la studii, multi dintre ei pentru ca.

Cei mai multi bani merg la Munca, Interne, Educatie si Sanatate

Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat si asigurarilor sociale propusa de Ministerul Finantelor Publice MFP) prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei si a cheltuielilor bugetului general consolidate tot cu aceeasi suma, domeniile care beneficiaza de cei mai multi bani fiind Munca, Finantele, Internele, Educatia si Sanatatea.

Mai multi tineri francezi fac curatenie intr-un sat din Romania: Localnicii se uita lung si rad

Mai multi tineri francezi au venit in Romania la invitatia unei tinere care studiaza peste hotare, pentru a le da o lectie locuitorilor dintr-un sat mehedintean. Timp de doua saptamani, pa.

Rectificare bugetara: Ministerul muncii primeste cei mai multi bani

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice primeste cei mai multi bani la prima rectificare bugetara din acest an, respectiv 2,80 miliarde de lei destinati asistentei sociale, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )