Libnet.ro
UNICEF

05:00

Statistici ingrijoratoare: Tot mai multi elevi renunta la scoala pentru ca nu au bani de naveta (VIDEO)

B1 B1,
Statistici ingrijoratoare: Tot mai multi elevi renunta la scoala pentru ca nu au bani de naveta (VIDEO)

Saracia ii impinge pe tot mai multi elevi sa abandoneze scoala. Cifrele arata ca, intr-un singur an, peste 35. 000 de elevi din tara noastra au renuntat la studii, multi dintre ei pentru ca. continuă pe B1

Cei mai multi bani merg la Munca, Interne, Educatie si Sanatate

Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat si asigurarilor sociale propusa de Ministerul Finantelor Publice MFP) prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei si a cheltuielilor bugetului general consolidate tot cu aceeasi suma, domeniile care beneficiaza de cei mai multi bani fiind Munca, Finantele, Internele, Educatia si Sanatatea.

Pokemon Go, interzis la Combinatul ArcelorMittal Galati. Mai multi angajati, surprinsi jucandu-se in timpul serviciului

Conducerea Combinatului Siderurgic ArcelorMittal Galati a interzis angajatilor sa mai joace Pokemon Go la serviciu pentru a evita accidentele de munca. Mai multi salariati au fost vazuti jucand Pokemon.

Uzina Dacia-Renault de la Tanger, tot mai performanta - Productia s-a apropiat de 150.000 de masini in prima jumatate a anului

Uzina marocana de la Tanger, care produce Sandero, Lodgy si Dokker, atinge de la an la niveluri tot mai mari ale productiei, aceasta ajungand la 146. 000 de vehicule in prima jumatate din 2016, scrie presa din Maroc. Anul trecut de pe liniile din Tanger au iesit 229. 000 masini, majoritatea Sandero, iar daca ritmul va continua, 2016 se va incheia cu peste 280. 000 de masini. Amenintarea Tanger devine tot mai serioasa pentru Mioveni, iar daca in nordul Africii productia continua sa creasca in ritmul actual, 2017 ar putea fi anul in care cele doua unitati vor ajunge sa aiba cifre extrem de apropiate.

Mai multi tineri francezi fac curatenie intr-un sat din Romania: Localnicii se uita lung si rad

Mai multi tineri francezi au venit in Romania la invitatia unei tinere care studiaza peste hotare, pentru a le da o lectie locuitorilor dintr-un sat mehedintean. Timp de doua saptamani, pa.

Rectificare bugetara: Ministerul muncii primeste cei mai multi bani

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice primeste cei mai multi bani la prima rectificare bugetara din acest an, respectiv 2,80 miliarde de lei destinati asistentei sociale, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice, citat de Agerpres.

Turistii din Franta se bronzeaza printre militari echipati ca de razboi. Autoritatile au luat tot mai multe masuri in urma atentatelor (FOTO, VIDEO)

Turistii aflati in Franta nu se mai simt in siguranta, tocmai pentru ca pe plaje patruleaza militari echipati ca de razboi, care au fost trimisi in principalele zone turistice pentru a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )