Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politehnica Bucuresti, cel mai bine clasata universitate din Romania in topul URAP

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Politehnica Bucuresti, cel mai bine clasata universitate din Romania in topul URAP

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), arata un comunicat al institutiei. continuă pe Wall-Street Ro

Este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul performantei academice

Politehnica - cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance

Universitatea Politehnica din Bucuresti este cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), ocupand pozitia 621 in clasamentul international. Alte universitati din Romania care au reusit sa intre in clasificare sunt: Universitatea Bobes-Bolyai 690) si Universitatea din Bucuresti 726), informeaza Mediafax.

Politehnica Bucuresti este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul URAP, cu cea mai semnificativa crestere dintre universitatile europene

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), arata un comunicat al institutiei.

Raluca Pruna: Kovesi e probabil cel mai bun procuror sef din istoria DNA

2016 va fi un an complicat, a declarat la Digi24 ministrul Justitiei Raluca Pruna. Aceasta a vorbit despre procedura de nominalizare a sefilor de parchete, despre mandatul Codrutei Kovesi la sefia DNA si a subliniat ca nu doreste ca in mandatul sau sa modifice prin ordonanta de urgenta pachetul de legi privind justitia.

Toyota isi mentine titlul de cel mai mare producator auto, depasind Volkswagen

Toyota estimeaza ca a vandut anul trecut 10,125 milioane de vehicule, compania nipona fiind in grafic pentru a-si pastra titlul de cel mai mare producator auto din lume in 2015, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat vineri scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,931 milioane de unitati, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Istoric una dintre cele mai bune luni din an, ianuarie iese din tipare in 2016, calculele analistilor fiind date peste cap de inca o serie de stiri negative venite din China. Bursa de Valori Bucuresti are cel mai slab inceput de an din 2009 si pana in.

Cele mai bine imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards covorul rosu a fost invadat de vedete care mai de care mai bine imbracata. Iata cele mai reusite aparitii.

Cel mai sanatos regim alimentar

Care este regimul cel mai benefic pentru sanatate? Pentru al saselea an consecutiv, regimul DASH este desemnat de US News World Report, care realizeaza un clasament anual, drept cel mai sanatos mod de alimentatie din lume.

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se [].

Cel mai cautat criminal roman va fi extradat vineri seara din Germania

Vasile Miron, principalul suspect in cazul mortii baietelului de 10 ani, din judetul Iasi, urmeaza sa fie adus, vineri seara, in tara din Germania. Pana in noiembrie cand a fost retinut de autoritatile germane in baza unui mandat european de arestare, Miron 44 de ani) a fost cel mai cautat roman. Asta pentru ca este cunoscut ca un asasin feroce dupa ce in 2002 a mai comis un omor.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )