Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia Capitalei, mesaj catre cetateni: Un barbat este cautat pentru ca ar fi lovit o femeie intr-o cafenea. il recunoasteti? (FOTO)

B1 B1,
Politia Capitalei, mesaj catre cetateni: Un barbat este cautat pentru ca ar fi lovit o femeie intr-o cafenea. il recunoasteti? (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie a. c. , asupra unei femei de 33 de ani,. continuă pe B1

Politia Capitalei cere sprijinul populatiei in identificarea unui barbat, suspectat de lovirea unei femei

Politia Capitalei cere sprijinul populatiei in identificarea barbatului din imagini, suspect de lovirea unei femei de 33 de ani, infractiune savarsita in data de 27 iulie, intr-un centru comercial din Sectorul 6.

Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a agresat o femeie intr-o cafenea din Sectorul 6

Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, savarsita la data de 27 iulie a. c. , asupra unei femei de 33 de ani,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )