Libnet.ro
UNICEF

06:00

Trei straini au fost arestati preventiv pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, spre Romania

România Liberă România Liberă,
Trei straini au fost arestati preventiv pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, spre Romania

Trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, a anuntat, luni, Garda de Coasta din Constanta. continuă pe România Liberă

Politia de frontiera: Trei persoane, arestate pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra

Politia de Frontiera anunta ca trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Israel: Mai multi protestatari violenti ultra-ortodocsi au fost arestati in Ierusalim

Mai multi demonstranti evrei ultra-ortodocsi au protestat, duminica, impotriva arestarii unui recrut al armatei din comunitatea lor. Protestatarii s-au ciocnit cu politia din Ierusalim, iar opt barbati au fost retinuti, anuntaReuters.

Au fost alocati banii pentru Monumentul Unirii

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat pe Facebook ca a suspendat greva foamei dupa numai trei ore deoarece a avut discutii cu Liviu Dragnea si cu Ludovic Orban, in urma carora si-a dat seama ca banii necesari construirii Monumentului Unirii de la Alba Iulia au fost alocati, iar PSD nu va sustine proiectul care prevede scaderea de la 20% la 10% a procentului minim al minoritatilor nationale dintr-o localitate pentru ca acolo sa se foloseasca limba materna in institutiile publice.

O eleva de 13 ani din California a fost trimisa acasa pentru ca tinuta ei distragea atentia baietilor din scoala

Unei adolescente i s-a cerut sa isi schimbe hainele, pentru ca distrageau prea puternic atentia elevilor baieti, scrieMirror.

Dumitru Nicolae, zis Niro, a fost eliberat conditionat. Pentru Dorin Cocos, Tribunalul va decide luna viitoare

Tribunalul Ilfov a amanat pentru luna octombrie decizia in cazul omului de afaceri Dorin Cocos, care a solicitat eliberarea conditionata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )